Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Χωρίς πρωτάθλημα Γ΄ Εθνική θα είναι η Κυριακή – Την ήττα γνώρισαν οι μικτές ομάδες της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Στην ομάδα Κύμη Ευβοίας αγωνίζεται ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Τσιάτσιος, στην δύση μιας αξιόλογης καριέρας βρίσκεται ο Τσιάτσιος ο οποίος ετοιμάζεται για το νέο επάγγελμα του που είναι να γίνει μάνατζερ, του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Χωρίς πρωτάθλημα Γ΄ Εθνική θα είναι η Κυριακή 17 Νοεμβρίου, ο λόγος είναι ότι διεξάγονται οι αγώνες κυπέλλου, ευκαιρία λοιπόν για την ομάδα του Πυρσού να ξεκουραστεί και να πάρει ανάσες.

 

Παραιτήθηκε προχθές ο προπονητής της Κοζάνης και η διοίκηση δεν την έκανε δεκτή, η διοίκηση σε ανακοίνωση της τονίζει ότι ο Παρασκευάς έχει δήξη την αξία του ως προπονητής και ένα δύο άτυχα αποτελέσματα δεν είναι ικανά να αναιρέσουν την απόλυτα θετική παρουσία του στην ομάδα της Κοζάνης.

 

Ήττα στο γήπεδό του υπέστη προχθές ο Απόλλων Καλαμαριάς από την Κέρκυρα με 2-0 και ήδη στην ομάδα υπάρχει έντονος προβληματισμός με τον Παντζιαρά να προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

 

Με την Ρουμανία αγωνίζεται την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου η Εθνική Ελλάδος, είμαστε σίγουροι ότι η Εθνική θα μας χαρίσει ακόμη μία νίκη και ελπίζουμε το δικό μας παιδί ο Δημήτρης Σιόβας  να μεγαλουργήσει και πάλι.

 

Διανύουμε τα μισά του Νοεμβρίου και δεν βλέπουμε τουλάχιστον μέχρι στιγμής να ξεκινούν οι εργασίες για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ.

 

 

Την ήττα γνωρίζουν οι μικτές ομάδες της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών για το πρωτάθλημα των Ενώσεων προχθές Τετάρτη.

 

Ηττήθηκαν από τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης οι νέοι με 6-1 ενώ οι παίδες με 5-2, βαρύ το σκορ και για τις δύο ομάδες οι οποίες χρειάζεται να βελτιωθούν.

 

Μην ξεχνάμε όμως στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης συμμετέχουν πάνω από σαράντα ομάδες, χώρια που λειτουργούν αρκετές Ακαδημίες ποδοσφαίρου. Μεγάλο το χάσμα αλλά πρέπει οι μικτές ομάδες της ένωσης να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να ανεβάσουν το επίπεδό τους.

 

Δεν πρόλαβε να δουλέψει στη Λάρισα ο Γιώργος Βαζάκας, στις 8.00  τον ανακοίνωσε η διοίκηση και στις 12.00 προσέλαβε τον Στράτζαλη. Σε δηλώσεις ο Γιώργος Βαζάκας για το ότι δεν τον ήθελαν οι φίλαθλοι της Λάρισας είπε: ‘’Δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν το θέμα, έδωσα και την ψυχή μου σε όποια ομάδα εργάστηκα’’.

 

Στην ώρα τους πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού, η διοίκηση μέχρι στιγμής είναι εγγλέζοι στις πληρωμές και εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι και οι ποδοσφαιριστές δίνουν το κάτι παραπάνω από τις δυνατότητές τους.

 

Τελικά ο Γιώργος Βαζάκας δεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας της Λάρισας. Εμείς το μόνο που τονίζουμε είναι ότι ο Βαζάκας Γιώργος είναι ένας Καταξιωμένος προπονητής ο οποίος έχει βγάλει αρκετούς ποδοσφαιριστές που έκαναν και κάνουν καριέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Βλέπε Βενετίδης, Τζόλης, Μάντζιος, Μανιάτης, Φορτούνης και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές, χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Ηλία Σαπάνη για τον Γρεβενιώτη τεχνικό: ‘’είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω γνωρίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας μου’’.

 

Βόλεϊ γυναικών Α2

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας Βόλεϊ  Γυναικών υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ Τσιμπέρη και Χαντέ ενόψει του ματς της Κυριακής με τον Επίκουρο στην Θεσσαλονικη. Δύσκολο παιχνίδι αλλα στην ομάδα υπάρχει πίεση για θετικό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα και όλες οι βολεϊμπολίστριες είναι στην διάθεση του τεχνικού διδύμου Χαντέ- Τσιμπέρη.

 

Πυρσός

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μαυροδήμου,  παρότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή λόγω των αγώνων Κυπέλου, το  κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό μετά και τις πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν προχθές.

Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και έτσι από την Δευτέρα θα επανέλθουν στις προπονήσεις. Τέλος ο Πρόεδρος του Πυρσού θα βρίσκεται στην Αθήνα για μεταγραφικά θέματα που απασχολούν την ομάδα του Πυρσού. Όπως όλα δείχνουν η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό Σωτήρη Μαυροδήμο θα πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές που θα προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση.

Κ.Μ

 

 

 

Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Α ΤΟΠΙΚΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ            ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ    ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ    ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ  ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ- ΝΕΟΧΩΡΙ

 

Β ΤΟΠΙΚΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛ           Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ

ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ