ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

«Χρυσή αλλαγή» ο Βλάχος – Με δικό του χατ-τρικ οδήγησε σε νίκη τον Κτηνοτροφικό, σπουδαία εμφάνιση και για Ντεμάι στο Βατόλακκο

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 4-3: Οι δύο ομάδες απέδωσαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και οι διακυμάνσεις στο σκορ ήταν πολύ θεαματικές.

Για τους γηπεδούχους η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη σημασία, εφόσον αναλογισθεί κανείς πως αγωνίζονταν με σύνθεση ανάγκης, λόγω των πολλών απουσιών. Στο 23΄ ο Παπαμιχαήλ έβγαλε σέντρα, ο Παναγιώτου «τρύπωσε» στην άμυνα και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 34΄ και 44΄ η Δήμητρα ανέτρεψε το σκορ, χάρη σε όμορφα γκολ που σημείωσαν με πανομοιότυπο τρόπο (γωνιακό, συρτό σουτ εκτός περιοχής) οι Μπάμπης Λάλος και Τζημορόπουλος αντίστοιχα.

Στο 60΄ ο Βλάχος βγήκε τετ-α-τετ, σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται πως πέρασε τη γραμμή, όμως υποδείχθηκε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του, όμως, δικαιώθηκε ο παίκτης του Κτηνοτροφικού, αφού με προβολή, μετά από ασθενή απόκρουση του Μπαράκα, ισοφάρισε (2-2). Στο 70΄ φάουλ του Κουτσαλιάρη, σύγχυση στην περιοχή και ο Γκαραλιάκος έκανε το 2-3, στο επόμενο λεπτό ολέθριο λάθος του Μπαράκα και ο Βλάχος ισοφάρισε! Στο 90΄, τέλος, ο Δημήτρης Βλάχος, εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στην περιοχή, σημείωσε το προσωπικό του χατ-τρικ (4-3). Καλός ο διαιτητής Δροβατζίκας (Στεργιόπουλος, Λιάκας).
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουμπλίκας, Σουρβάς (46΄ Δρούγας), Σαμαράς, Χριστούλης, ΒΑΝΔΗΣ (60΄ Βλάχος), Καραγιάννης (70΄ Ευαγγελόπουλος), Παναγιώτου, Ρόβας, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, ΤΣΙΑΡΑΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Καραδήμος, Τσιρώνης, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, Γ. Λάλος (60΄ Δ. Λάλος), Τζημουρόπουλος, Μπ. Λάλος, Χ. Λάλος, ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, Ορφανίδης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ


ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΝΕΟΧΩΡΙ 3-0: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το πρωτάθλημα η ΑΕ Ποντίων, που επικράτησε του Νεοχωρίου με αρκετά καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Χρήστου Λάλου κατάφερε να πάρει σαφές προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο μέρος και νίκησε δίκαια. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών αναδείχθηκε ο Ντενίς Ντεμάι, που πέτυχε τα δύο γκολ (στο 4΄ με παλσέ, μετά από πάσα του Σοφοκλή Κοτζατίσογλου και στο 33΄ με πλάγιο σουτ στο «Γ», μετά από μπαλιά του Άγγελου Κοτζατίσογλου), ενώ κέρδισε και το πέναλτι στο 82΄ (ανατροπή από τον τερματοφύλακα Λάχανο, στην ίδια φάση ο τελευταίος αποβλήθηκε). Στο πέναλτι ευστόχησε ο Άγγελος Κοτζατίσογλου, ενώ να σημειωθεί πως ο Ντεμάι είχε και κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι στο 2΄. Καλή η διαιτησία του Καραλιόλιου (Φαλτάκας, Γκόλιας).
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Κοτίτσα, Τέγος, Οκουτσίδης (46΄ Ζέρβας), Ντοβατζίδης, ΕΜΠΡΙΚΙΔΗΣ, Παπαηλίας, Σ. Κοτζατίσογλου (70΄ Καλαϊτζίδης), ΆΓΓ. ΚΟΤΖΑΤΙΣΟΓΛΟΥ, ΝΤΕΝΙΣ, Μπιζιώτας, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ (85΄ Μαρτίν).
ΝΕΟΧΩΡΙ: Λάχανος, Κίλι, Σόλας (82΄ Γιούτσος), Παπαστεργίου (46΄
Μπαλάφας), Μήττας, Ρόβας, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Λιάκος, Σίμος, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Καφετζής.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ