Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Χέρι-χέρι Βατόλακκος, Κτηνοτροφικός

ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ-ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ 0-3:

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κατά διαστήματα, η ΑΕ Ποντίων πήρε δίκαια τη νίκη. Η Αμυγδαλιά προσπάθησε στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη δεν άντεξε στην πίεση των πρωτοπόρων. Στο 43΄ ο Σάκης Μπιζιώτας τροφοδότησε τον Δημήτρη Ασλανίδη, που με «τακουνάκι» έκανε το 0-1, στο 61΄ σέντρα του Χότζα, αδράνεια της άμυνας και με κεφαλιά ο Σοφοκλής Κοτζατίσογλου το 0-2. Στο 74΄ ξανά ο Μπιζιώτας βρήκε τον Ασλανίδη, που έκλεισε το σκορ. Δύο δοκάρια είχαν οι νικητές με τον Ντενίς, κάθετο σε σουτ που επιχείρησε στο 75΄ και οριζόντιο σε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κοτζατίσογλου (80΄). Αρκετά καλή η διαιτησία του Μωυσιάδη (Στεφούλης, Τέγος).
ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ: ΤΣΙΟΥΜΠΛΙΚΑΣ, Σαρτικίδης, Σιόλας (57΄ Τζερεμές), Ντινόπαπας, Χρυσοβ. Παπαϊωάννου, Ζιώγας, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Θ. Παπαϊωάννου, Τζιάλας, Καραλιόλιος.
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Γαβρίδης, Τέγος, Οκουτσίδης, Ζέρβας, ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ, Σ. Κοτζατίσογλου, Ντενίς (84΄ Τσιαμπίρης), ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, Καρτσιούνης (57΄ Παπαδόπουλος), Χότζα.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΝΕΟΧΩΡΙ 2-0: Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε ο Κτηνοτροφικός, κάμπτοντας την αντίσταση του Νεοχωρίου, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι του Νίκου Τόλη είχαν δύο γκολ και δύο δοκάρια, οι φιλοξενούμενοι του Ανδρέα Λέτσιου διαμαρτύρονται για τη φάση του 17΄ και έδειξαν καλά στοιχεία. Στο 7΄ σουτ του Παναγιώτου στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ, στο επόμενο λεπτό ο Παπατσάνης απέκρουσε στο τετ-α-τετ του Βάιου Καφετζή. Στο 17΄ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Σόλα μέσα σε διαμαρτυρίες (έδειξε κίτρινη για «θέατρο»), στο 18΄ σέντρα του Παναγιώτου, κεφαλιά του Χριστούλη μόλις άουτ. Στο 21΄ φάουλ του Παπαμιχαήλ και με κεφαλιά εξ επαφής ο Μήττας το 1-0. Ο ίδιος παίκτης είχε οριζόντιο δοκάρι σε ψηλοκρεμαστό πλασέ (55΄), στο 70΄ ο Ντίνος Ρόβας με πολύ όμορφο πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 75΄ υποδειγματική αντεπίθεση Ρόβα, Μήττα, Τσαπατσάρη, το πλασέ όμως του τελευταίου κατέληξε ελάχιστα άουτ, στο 93΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Δ. Μήττας για διαμαρτυρία. Αρκετά καλή η διαιτησία του Δροβατζίκα, εξαίρεση η φάση του 17΄.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπατσάνης, Δρούγας, Μ. Καραγιάννης, ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ, Πολύζος, Παναγιώτου, ΤΣΙΑΡΑΣ, Κ. Ρόβας (90΄ Δήμουλας), Β. ΜΗΤΤΑΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ (80΄ Γκ. Καραγιάννης), Τσαπατσάρης (87΄ Βλάχος).
ΝΕΟΧΩΡΙ: Λάχανος, Χαντάβας (75΄ Σόλας), Ευαγγελόπουλος, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ, Δ. Μήττας, Ι. Σόλας, ΛΙΑΚΟΣ, Κίλι (46΄ Χρ. Καραγιάννης), ΚΑΦΕΤΖΗΣ (55΄ Αγκάστρα), Γ. ΡΟΒΑΣ, Σίμος.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΣΕΙΡΗΝΑ 3-1: Ανεβάζοντας την απόδοσή της στο β΄ μέρος η Δήμητρα, πήρε τη νίκη από την αξιόμαχη Σειρήνα. Στο 35΄ ο Σάκης Γκαραλιάκος με μακρινό, απευθείας φάουλ, στο 62΄ ο Γιώργος Λάλλος με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ και στο 70΄ ο Λευτέρης Κουτσαλιάρης με πλάγιο φάουλ (η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 85΄, καλή η διαιτησία της Λαζόγκα.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ