Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Φωτογραφία ντοκουμέντο της ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο εκτελεστής

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το βράδυ η αστυνομία φωτογραφίες από το βίντεο που κατέγραψε την επίθεση των τρομοκρατών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, το βράδυ της Παρασκευής, στο Νέο Ηράκλειο, όπου δολοφόνησαν δύο μέλη του κόμματος και τραυμάτισαν σοβαρά ένα τρίτο.

 

 

 

 

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο εκτελεστής

 

Επίσης, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία της μοτοσικλέτας με την οποία διέφυγαν οι δολοφόνοι, με την ελπίδα να τους έχει δει κάποιος και να δώσει στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ για τον δολοφόνο των δύο οπαδών της Χρυσής Αυγής, «πρόκειται για άνδρα αδύνατο, ύψους 1.70 με 1.75 μ., που φορούσε τζιν παντελόνι, σκούρου μπλε χρώματος, λευκά υποδήματα, μαύρο σακίδιο στην πλάτη και καπέλο τύπου τζόκεϊ ή κράνος μοτοσικλετιστή λευκού χρώματος».

Η μοτοσικλέτα μάρκας HONDA , μοντέλου Africa Twin , λευκού-μαύρου χρώματος, έφερε στο λευκό μέρος της σχέδια ερυθρού-μπλε χρώματος και βρέθηκε ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις σε υπαίθριο χώρο πλησίον του ρέματος «Χελιδονούς», που βρίσκεται παράπλευρα στη χωμάτινη οδό Κρεστένων, περίπου σε διακόσια (200) μέτρα απόσταση από τη συμβολή αυτής με την οδό Δεκελείας, στην Κηφισιά Αττικής.

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο εκτελεστής

Η μοτοσικλέτα, κατά τον χρόνο ανεύρεσής της δεν έφερε κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, ούτε και πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους (μπαγκαζιέρες).

Στο σημείο του ντεπόζιτου έφερε προσαρμοσμένη δερμάτινη επένδυση μπεζ χρώματος, με σχέδια ακαθόριστου σχήματος, ερυθρού-μπλε χρώματος, ενώ στον ανεμοθώρακά της έφερε την έντυπη ένδειξη «46».

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), πρόκειται για την υπ’ αριθμ. ΖΥΧ-668 δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία αφαιρέθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 28 Ιουνίου 2013 από την περιοχή της Καλλιθέας Αττικής.

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο εκτελεστής

«Παρακαλείται εάν κάποιος πολίτης αντιλήφθηκε ή είδε την προαναφερόμενη μοτοσικλέτα, είτε κατά τον χρόνο που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, είτε σε προγενέστερο χρόνο, τόσο σταθμευμένη σε οδό ή σε χώρο στάθμευσης, όσο και εν κινήσει ή κατά τη διαφυγή των δραστών και ιδιαίτερα ιδιοκτήτες και υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων, τα οποία ενδεχομένως επισκέφτηκε για ανεφοδιασμό, να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της ΑντιτρομοκρατικήςΥπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ, κατάθεση στην Αντιτρομοκρατική για τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, την περασμένη Παρασκευή, στο Νέο Ηράκλειο, με τους δύο νεκρούς και τον έναν τραυματία, έδωσε νεαρός ο οποίος γλίτωσε από θαύμα από τις σφαίρες των τρομοκρατών. Παράλληλα, το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστό μετά την εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ότι ο 13ος κάλυκας που βρέθηκε κοντά στα γραφεία ρίχτηκε από το ίδιο όπλο, τύπου zastava, των τρομοκρατών.

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο εκτελεστής

Ο δράστης, όπως είπε ο νεαρός, τον πυροβόλησε δύο φορές και ένιωσε τις σφαίρες να σφυρίζουν γύρω από το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, ο εκτελεστής τον προσέγγισε πεζός χωρίς να μιλήσει και τον πυροβόλησε από απόσταση 10 με 15 μέτρων.

Ο δολοφόνος, ανέφερε, είχε ήδη πυροβολήσει τα δύο θύματά του και στη συνέχεια μπήκε στην είσοδο των γραφείων και πυροβόλησε εναντίον του.

Εν τω μεταξύ όσο περνάνε οι ημέρες όλο και νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονική ενέργεια των τρομοκρατών.

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο εκτελεστής

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν από την επίθεση το άτομο που πυροβόλησε και σκότωσε τους νεαρούς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ο συνεργός του, έκαναν …κατόπτευση χώρου. Είχαν περάσει έξω από τα γραφεία με τη μοτοσικλέτα τους και έλεγξαν το χώρο πριν προχωρήσουν στο σχέδιό τους.

Η κίνησή τους αυτή έχει καταγραφεί από τις κάμερες των γραφείων της Χρυσής Αυγής, στις οποίες φαίνεται ότι επιστρέφουν και δολοφονούν τους δύο νεαρούς.

Στο βίντεο από τις κάμερες φαίνεται ότι ο δολοφόνος φέρει σακίδιο, ενώ τρεις κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα σημεία διαφυγής των τρομοκρατών.

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο εκτελεστής

Παράλληλα η Αντιτρομοκρατική αναζητά το χώρο στον οποίο οι τρομοκράτες έκρυβαν για 4 μήνες την κλεμμένη μηχανή, ο οποίος, δεν αποκλείεται, εκτός από το να χρησιμοποιείτο ως γκαράζ, να αποτελεί και γιάφκα όπου κρύβουν οπλισμό.

Οι έρευνες εστιάζονται, κυρίως, στα βόρεια προάστεια της Αττικής, διότι οι δράστες της διπλής δολοφονίας εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγαν στο ρέμα της Χελιδωνούς.

Παράλλήλα, η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τον εντοπισμού δειγμάτων DNA στη μοτοσικλέτα.

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο εκτελεστής
ethnos.g

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ