Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

΄΄Φωτιά΄΄ στο δρόμο προς τις κάλπες – Όλοι εναντίον όλων με άκρως επιθετικές δηλώσεις

Α.Σαμαράς : Ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής

– Ντόρα: Υπερασπιστές της 17 Νοέμβρη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

– ΣΥΡΙΖΑ: ΄΄Βυθίσατε την Ελλάδα – Μας οδηγείτε σε διχασμούς΄΄

‘- Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ”τσόντα” του ενός ή του άλλου- Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές το κλίμα γίνεται ολόενα και πιο εκρηκτικό.

Οι πολιτικοί αρχηγοί στην προσπάθεια τους να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους επιτίθενται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των αντιπάλων τους.

Την αρχή έκανε  ο Αντώνης Σαμαράς από την Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ στο ΣΕΦ

Ο πρόεδρος της Ν.Δ στην αρχή της ομιλίας του επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων οτι “μέχρι τώρα είχαμε την τρόϊκα που επέβαλε αλλεπάλληλους φόρους. Τώρα έχουμε το ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να κάνει το ίδιο. Θα αντικαταστήσουν το Μνημόνιο της Τρόϊκας με ένα άλλο, ελληνικής κατασκευής και δικής τους κοπής, με υλικά ύφεσης! Γενικά η πολιτική που επαγγέλλονται είναι τυφλή πορεία προς την ανεξέλεγκτη καταστροφή. Το ΠΑΣΟΚ άνοιξε το δρόμο της ατέλειωτης ύφεσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας σπρώχνει ένα βήμα πιο πέρα: στο εκτροχιασμό της χρεοκοπίας”.

Χάιδευαν τους κουκουλοφόρους και προστάτευαν τους λαθρομετανάστες, θέλουν σήμερα να διαλύσουν την αστυνομία, εκπροσωπούν την πλήρη απουσία πολιτικής. Τη μία λένε ότι θα καταγγείλουν την σύμβαση την άλλη ότι θα αλλάξουν τα πάντα στην σύμβαση” είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ.΄΄Λέει ψέμματα οτι θέλει να αποδεσμεύσει τη χώρα απο το Μνημόνιο. Εξυπηρετεί μόνο όσους θέλουν τη χώρα εκτός ευρώ” πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως “αν καταγγείλει η Ελλάδα μονομερώς τη δανειακή σύμβαση, θα μείνει για πολλά χρόνια απομονωμένη διεθνώ΄΄.

Τη σκυτάλη πήρε η Ντόρα εξαπολύοντας και αυτή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

΄΄5 από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπέρ της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο΄΄είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ προσθέτοντας οτι με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν πάντα σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Η κα Μπακογιάννη κατηγόρησε το κόμμα της αριστεράς για ανεύθυνο λαϊκισμό. Περιγράφοντας με δραματικούς τόνους την κατάσταση που θα επικρατήσει στη χώρα σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως οδηγεί με την πολιτική του τη χώρα στο γκρεμό.

΄΄Βυθίσατε την Ελλάδα – Μας οδηγείτε σε διχασμούς΄΄

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην επίθεσή που δέχθηκε απο τον πρόεδρο της ΝΔ, στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος.

”Αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα, μαζί με την τρόικα και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διασωθούν, οδηγούν σε νέους διχασμούς ανασύροντας ξεπερασμένες διαχωριστικές γραμμές από το παρελθόν” αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ΄΄τσόντα΄΄του ενός ή του άλλου

Γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί στις 18 Ιουνίου, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στο Επιμελητήριο της Κορίνθου.
”Ο τόπος δεν κυβερνάται με πλειοψηφίες του 17%, του 20% ή του 51%. Ο τόπος θέλει εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης που θα διαπραγματευτεί με αξιόπιστο τρόπο την αναθεώρηση των δυσμενών όρων της σύμβασης, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ισότιμη συμμετοχή μας στην ευρωζώνη” είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στο Επιμελητήριο της Κορίνθου.

”Στις 18 Ιουνίου κυβέρνηση χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει” συνέχισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: ”ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ”τσόντα” του ενός ή του άλλου καθώς δεν ενδιαφερόμαστε για υπουργικές καρέκλες. Γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί στις 18 Ιουνίου. Η μόνη λύση είναι μία κυβέρνηση της υπεύθυνης κεντροαριστεράς την οποία εκφράζει πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ”.

NewsIt.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ