Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Φοιτητές από τα Γρεβενά υποψήφιοι για τις Υποτροφίες COSMOTE 2009-2010

Η COSMOTE ενδυναμώνει τον θεσμό των Υποτροφιών αυξάνοντας το χρηματικό ποσό των υποτροφιών σε 15.000 € και των τιμητικών διακρίσεων σε 1.500 €

Τα Γρεβενά περιλαμβάνει η COSMOTE ανάμεσα στους νομούς του φετινού προγράμματος Υποτροφιών της για την Ελληνική Περιφέρεια, που προκηρύσσει για όγδοη συνεχή χρονιά. Οι Υποτροφίες COSMOTE απονέμονται σε δέκα πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων όλων των κλάδων, με στόχο την ενίσχυση των πτυχιακών σπουδών τους. Για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 το ποσό των Υποτροφιών COSMOTE, αυξάνεται στις δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ για την καθεμία.

Με το μήνυμα «ο κόσμος μας… τα όνειρά σας», το πρόγραμμα φέτος εκτός από τα Γρεβενά, απευθύνεται σε σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από δημόσια σχολεία των νομών Αχαΐας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κέρκυρας, Μαγνησίας, Πρεβέζης, Σάμου και Σερρών. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό και το επίπεδο των υποψηφιοτήτων, η εταιρεία θα απονείμει και φέτος Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ η καθεμία.

Ως προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών από τους υποψηφίους έχει ορισθεί η 30/10/2009. Για περισσότερες πληροφορίες και την παραλαβή των σχετικών εντύπων (προκήρυξη και αίτηση), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cosmote.gr/scholarships ή να απευθύνονται στο Τμήμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE (τηλ: 210 6177901, εργάσιμες ώρες και ημέρες).

Από την έναρξη των Υποτροφιών COSMOTE το 2002 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει απονείμει 71 Υποτροφίες και 152 Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ, έχοντας καλύψει το 100% της ελληνικής περιφέρειας. Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE, η εταιρεία κάνει πράξη τη δέσμευσή της να συμβάλλει σε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους, ενισχύοντας παράλληλα την ελληνική περιφέρεια.

Ο τομέας της εκπαίδευσης αποτελεί σημαντική προτεραιότητα και στις θυγατρικές της COSMOTE. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2008, η GLOBUL στη Βουλγαρία προσέφερε 10 νέες υποτροφίες σε φοιτητές του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Σόφιας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης, αλλά και εντάσσοντας μερικούς από αυτούς στο στελεχιακό της δυναμικό. Επιπλέον, η εταιρεία στήριξε το Τμήμα Τηλεπικοινωνιών του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Σόφιας, με την ανακαίνιση των εργαστηρίων Tεχνολογίας. Τέλος, η AMC στην Αλβανία απένειμε το 2008 για έβδομη συνεχή χρονιά υποτροφίες σε 10 φοιτητές που διακρίθηκαν για την ακαδημαϊκή τους πρόοδο.

Πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου / Υποδιεύθυνση Σχέσεων με ΜΜΕ

Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων

τηλ. 210 – 6177 566, 650

φαξ: 210 – 6177 771

e-mail: MediaRelations@cosmote.gr

www.cosmote.gr

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ