Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Υπέρ της πρωτοβουλίας των 58 οι Νέοι Μεταρρυθμιστές

Υπέρ της πρωτοβουλίας των 58 για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς τάσσονται με κείμενό τους οι Νέοι Μεταρρυθμιστές, οι οποίοι συμμετείχαν εξαρχής στις ζυμώσεις του ευρύτερου πολιτικού χώρου.

Με ανακοίνωσή τους, η οποία συνυπογράφεται από όλα τα μέλη της κίνησης, όπως ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λ. Παλάντζας, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος, Χρ. Δρούζιας, ο πρώην γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, Μ. Χάλαρης και άλλοι, υπενθυμίζεται ότι οι Νέοι Μεταρρυθμιστές είχαν ήδη από τις εκλογές του 2012 μιλήσει για την ανάγκη σύμπραξης του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ, ώστε να υπάρξει μία εναλλακτική πρόταση εξουσίας απέναντι στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για το κείμενο-πρωτοβουλία των 58, οι Νέοι Μεταρρυθμιστές σχολιάζουν ότι “αποτελεί βάση συζήτησης και την ελάχιστη αρχική συμφωνία, η οποία προσπαθεί να απαντήσει στο πρόβλημα πώς θα γεννηθεί το νέο στο χώρο της Κεντροαριστεράς, χωρίς εν τω μεταξύ να καταστραφεί η χώρα βυθιζόμενη στην ακυβερνησία και την ανεξέλεγκτη πόλωση”.

Τονίζεται, πάντως, ότι “το εγχείρημα, για να έχει επιτυχία, θα πρέπει να μην ελπίζει απλά στο άθροισμα των δυνάμεων των κομμάτων που το εκφράζουν αυτή τη χρονική στιγμή ούτε να εναποθέσει την εκπροσώπησή του σε στελέχη που έρχονται από το παρελθόν”.

Και καταλήγει: “Η νέα Κεντροαριστερά θα πρέπει με όραμα, τόλμη και αυτοπεποίθηση να καταθέσει το δικό της σχέδιο για την οριστική έξοδο από την κρίση, στην εποχή μετά το Μνημόνιο. Το σχέδιο, όμως, αυτό δεν μπορεί να είναι υπόθεση προσωπικοτήτων. Πρέπει να γίνει υπόθεση πολλών και ειδικά των νέων που τους ζητείται να πληρώσουν το κόστος των λανθασμένων πολιτικών όλων των προηγούμενων ετών”.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ