Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το πρωτάθλημα της ΕΠΣ, το Νοσοκομείο Γρεβενών και η …΄΄ επαναλειτουργια΄΄ του κολυμβητηρίου

Συνάντηση είχε προχθές το διοικητικό συμβούλιο του κολυμβητικού συλλόγου Μέγα Αλέξανδρος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Παπανικολάου , παρόν ήταν και οι προπονητές του Συλλόγου.

Όλοι τονίζουν ότι το κολυμβητήριο θα λειτουργήσει τον Απρίλη   , δεν έχει γίνει όμως καμία εργασία , δεν γνωρίζουμε πως θα λειτουργήσει.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να πούμε ότι το κολυμβητήριο είναι μια πονεμένη ιστορία . Έπρεπε να παρθούνε μέτρα πριν πολλά χρόνια , όλοι όμως τότε καθησυχαζότανε και τώρα τα βρήκανε μπροστά τους όλα.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο Κυριακάτικο Θέμα η διεθνής Γρεβενιώτισσα βολειμπολίστρια Ευαγγελία Χαντάβα όπου αναφέρθηκε στις άριστες  συνθήκες διαμονής στην Τουρκική ομάδα, όλα λειτουργούν τέλεια και επαγγελματικά.

Την ήττα γνώρισε προχθές στην έδρα της η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών , ηττήθηκε από τον Ηρακλή με σκορ 3-0.

Βρέντερ Βρέμης – Γκροϊντερ Φιρτ 2-2. Το λέμε αυτό διότι στην Βρέντερ έπαιξε ο Παπασταθόπουλος και στην Γκροϊντερ Φιρτ ο Γρεβενιώτης Θάνος Πέτσος ο οποίο σκόραρε . ο Πέτσος έχει καταγωγή από την Κιβωτό.

Ικανοποίηση επικρατεί στον σύνδεσμο διαιτητών και στην ΕΠΣ Γρεβενών από τις άριστες διαιτησίες των διαιτητών του συνδέσμου που σε κάθε παιχνίδι αγγίζουν το άριστα.

Δείγμα της ικανότητας των διαιτητών και φυσικά της καλής συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στην ΕΠΣ και του συνδέσμου , που όλα λειτουργούν αρμονικά χωρίς εσωτερικές έριδες , όπως παλαιότερα.

Καμβουνιακός και Πυρσός θα αναμετρηθούν σήμερα στο πανέμορφο γήπεδο της Δεσκάτης στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών , ένα παιχνίδι πόλος έλξης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Χασίων και όχι μόνο.

Διαιτητής στον αγώνα ορίστηκε ο Θάνος Δημήτρης με βοηθούς τους Χαρίση και Στεφούλη.

Αντιμέτωπος  με την αγαπημένη του ομάδα του Καμβουνιακού θα τεθεί σήμερα ο τερματοφύλακας  του Πυρσού Θάνος Αθανασόπουλος.

Δεσκάτη και Πυρσός αναμετρούνται σήμερα για τον τελικό της ΕΠΣ, έτσι και οι δύο ομάδες αφού πέτυχαν τον στόχο τους , ο Πυρσός την παραμονή του στην κατηγορία και ο Καμβουνιακός κατέλαβε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ, , σήμερα θα κυνηγήσουνε τον δεύτερο στόχο , την κατάκτηση του κυπέλου.

Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχαμε γράψει ότι η Κοζάνη έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ στην κατηγορία με ποδοσφαιριστές που οι πιο πολλοί αγωνιζότανε παλαιότερα σε μεγαλύτερες κατηγορίες και δικαιωθήκαν.

Επιτυχημένο επίσης ήταν το ντεμπούτο ως προπονητή του Παρασκευά στην ομάδα της Κοζάνης, ο οποίος έδειξε ότι θα γίνει ένας καλός προπονητής . Άλλωστε διαχειρίστηκε σωστά το ποδοσφαιρικό υλικό της Κοζάνης.

Τους Ζολώτα, Τσιαρσιώτη, Ντινόπουλο, από τους νέους της μικτής ομάδας ΕΠΣ Γρεβενών , και τους Σπηλιώτη , Τζάτζη , κάλεσε ο περιφερειακός προπονητής Βασιλειάδης για τους αγώνες της περιφέρειας.

Το νοσοκομείο Γρεβενών προτιμούν για την νοσηλεία τους οι κάτοικοι της Σιάτιστας οι οποίοι είναι ικανοποιημένοι από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις ιατρικές φροντίδες που τους παρέχουν.

Την προηγούμενη εβδομάδα δοκιμάστηκε στον Ολυμπιακό ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Πυρσού Γιώργος Τσιαρσιώτης , ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις στον τεχνικό του Ολυμπιακού και στον υπεύθυνο Αμανατίδη.

Με ισχαιμικό επεισόδιο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο  Κοζάνης    ο πατέρας του τεχνικού του Πυρσού Σωτήρη Μαυροδήμου. Η στήλη εύχεται περαστικά στους οικείους του και ταχεία ανάρρωση.

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Το περασμένο Σάββατο διεξήχθησαν τα παιχνίδι του περιφερειακού πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου . Η πρωτοπόρος Κοζάνη συνέχισε το αήττητο σερί , τρέχει με την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς επιβλήθηκε με 3-1 των Λευκαδίων Ημαθίας , ενώ η Νάουσα επικράτησε με 3-1 του Πυρσού και έτσι βρέθηκε μόνη της στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα , μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της ΕΑΠ κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης που παρά τον υποβιβασμό αγωνίστηκε παλικαρίσια. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είχε εύκολο απόγευμα , κέρδισε με 4-0 τον ήδη υποβαθμισθέντα Παναργειακό . Τέλος παλικαρίσιο βαθμό απέσπασαν τα Αεράτα στο γήπεδο της Καστοριάς αναδείχθησαν ισόπαλα με σκορ 1-1.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ