Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το Νοσοκομείο Γρεβενών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, κ. Απόστολος Τσένης

Το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών επισκέφθηκε την Δευτέρα 30-4-2012 το πρωί, ο υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Τσένης Απόστολος, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Κυριάκο Σημαδόπουλο.

Στην συνάντηση αναδείχθηκαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το  Νοσοκομείο Γρεβενών. Τέθηκαν, ακόμη, προβλήματα ανεπάρκειας πόρων  για τη λειτουργία του Νοσοκομείου .

Ο κ. Τσένης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τόνισε ιδιαίτερα , την ανάγκη εμπλουτισμού του νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και την ανάγκη συμπλήρωσης ελλείψεων που υπάρχουν στο Νοσοκομείο. Δήλωσε, δε, πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ξεπεραστούν  τα προβλήματα που δημιουργούνται  λόγω έλλειψης πόρων.

Τέλος, τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη αξιολόγησης και στη συνέχεια αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Νοσοκομείου (παλιό κτίριο Νοσοκομείου).

Αφού υποσχέθηκε πως το Νοσοκομείο θα έχει την συμπαράστασή του όποτε τη χρειαστεί, εξέφρασε την εκτίμησή του προς το προσωπικό και την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα όλων.

Κ ατά τη διάρκεια της επίσκεψης,  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με  αρκετούς εργαζόμενους με τους  όποιους  αντάλλαξε απόψεις για την αναβάθμιση του συστήματος υγείας.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσίας Γρεβενών επισκέφθηκε την Δευτέρα 30-4-2012  το πρωί ,  ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ  κ. Τσένης Απόστολος, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ . Καίσαρη Θεόδωρο.
Ο κ. Καίσαρης ενημέρωσε τον Υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ για το προβλήματα του πυροσβεστικού σώματος σε τοπικό επίπεδο, αλλά και για τα χρόνια προβλήματα σε κεντρικό επίπεδο, που δυσκολεύουν την λειτουργία του κάθε τοπικού σώματος και παραμένουν άλυτα από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία.
Οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό ,δυσχεραίνουν το έργο του πυροσβεστικού σώματος. Μέγα θέμα αποτελεί και αυτό του επιστημονικού προσωπικού της  Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα της έλλειψης δασοπόνων και δασολόγων.
Τα τελευταία χρόνια το πυροσβεστικό σώμα υποχρηματοδοτείται από την πολιτεία με αποτέλεσμα τα λειτουργικά προβλήματα του να γιγαντώνονται.
Ο κ.Τσένης Απόστολος  τόνισε την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του πυροσβέστη  και  εξέφρασε την ανάγκη γρήγορης επίλυσης των προβλημάτων της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ