Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το κύπελλο και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών – Με μεγάλη προχειρότητα αντιμετώπισε ο Δήμος Γρεβενών το θέμα του ηλεκτροφωτισμού του ενωσιακού γηπέδου

Την Καστοριά αντιμετωπίζει στην πρώτη αγωνιστική ο Πυρσός στο ΔΑΚ, ελπίζουμε ότι οι πράσινοι να είναι έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Ξεκίνησαν προχθές Δευτέρα οι εγγραφές στην Ακαδημία της Ένωσης ποδοσφαιρών σωματείων Γρεβενών, ήδη οι γονείς σπεύδουν να γράψουν τα παιδιά τους.

 

Με την ιστορική ομάδα της ΑΕΛ θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο Πυρσός, μία ομάδα πόλος έλξης για τους φιλάθλους.

 

Ακόμη μία καλή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Σιόβας, μιλάμε για το προχθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδιακό όπου δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι.

 

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου ο 17χρονος Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Νίκος Ντινόπουλος ο οποίος στο φιλικό παιχνίδι με την Καρδίτσα  πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα.

 

Όπως όλα δείχνουν ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας υπολογίζει τον 17χρονο Ντινόπουλο όπου αναμένεται να του δώσει αρκετές ευκαιρίες στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

 

Θέμα χρόνου είναι η άνοδος του διαιτητή Κώστα Τσέτσιλα στους πίνακες της Β΄ Εθνικής, άλλωστε ο Κώστας Τσέτσιλας είναι από τους ανερχόμενους Έλληνες διαιτητές και το μέλλον του προβλέπεται λαμπρό.

 

Σήριαλ τείνει  να καταλήξει η ένταξη πλει μεικερ στην ομάδα του Πρωτέα, ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες να επιτευχθεί συμφωνία με μπασκεμπολίστες που αγωνίζεται στην εν λόγω θέση και έτσι ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης να συνεχίσει απρόσκοπτα την δουλειά του.

 

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε προχθές στ φιλικό παιχνίδι με την Κοκκινιά Πολύδενδρο η  ομάδα του Άρη Μηλιάς που επέστρεψε και πάλι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ μετά από έναν χρόνο απουσίας.

 

Ρεπορτάζ είχε προχθές το σουπερ 28 για την ομάδα του Νεοχωρίου, η κάμερα του Σούπερ 28 βρέθηκε στο γήπεδο του  Μερά όπου διεξάγει την προετοιμασία της η ομάδα των Βεντζίων, στην κάμερα μίλησε ο Πρόεδρος Χασιώτης Άγγελος και ο προπονητής Δημήτρης Μπόλης.

 

Και οι δύο αναφέρθηκαν για τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα της φιλόδοξης  ομάδας του Νεοχωρίου, αξίζει να σημειώσουμε ότι  στις προπονήσεις συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές.

 

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το κύπελλο και το πρωτάθλημα της  ΕΠΣ Γρεβενών. Η διοργανώτρια αρχή η ΕΠΣ εγγυάται ότι θα διεξαχθεί και πάλι ένα καθαρό και  τίμιο πρωτάθλημα και με ίσους όρους και το κυριότερο με άριστες διαιτησίες.

 

Καλός παίκτης είναι ο Καραγκούνης Νίκος που αποκτήθηκε προχθές από τον Πυρσό χρειάζεται όμως αρκετή δουλειά διότι πέρυσι δεν αγωνίστηκε σε  κάποια ομάδα.

 

Περίπου 735.616 προσλήψεις έγιναν επι διακυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας από τον Μάρτιο του 2004 έως το τέλος του 2008.

 

Με μεγάλη προχειρότητα αντιμετώπισε ο  Δήμος το θέμα του ηλεκτροφωτισμού του ενωσιακού γηπέδου όπου καθημερινά 120 μικρά παιδιά παίρνουν τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου από εξειδικευμένους προπονητές.

 

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά από την επιστημονική δουλειά που διεξάγεται στις Ακαδημίες της ΕΠΣ, ήδη ο Καραγιάννης αγωνίζεται στον  Άρη, ο Ντινόπουλος στον  Ολυμπιακό Βόλου, ο Ζουπουνίδης στις Ακαδημίες της Ξάνθης. Εμείς ρωτάμε αυτήν είναι η στήριξη του Δήμου στην νεολαία του νομού μας;

Κ.Μ

 

Το Πανόραμα της Γ΄ Εθνικής

Πραγματοποιήθηκε  χθες το πρωί στη Φλώρινα ο καταρτισμός των ομίλων καθώς και η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας που μετά από χρόνια έχει αμιγώς ερασιτεχνικό χαρακτήρα. Οι εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης, Μακεδονικός, Αγροτικός Αστέρα, Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καμπανιακός, Οδυσσέας Κορδελιού και Δόξα Πενταλόφου τοποθετήθηκαν στον πρώτο και δεύτερο όμιλο, με τους τρείς πρώτους να κληρώνονται να συμμετάσχουν στον πρώτο όμιλο και τους τρείς τελευταίους στο δεύτερο.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ