Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το κτίριο του κτηνιατρικού κέντρου παραχωρήθηκε στο εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ΑμΕΑ (31/5/2011)

Μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, κ. Γιώργου Δασταμάνη προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφασίστηκε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίαση, να παραχωρηθεί το κτίριο του κτηνιατρικού κέντρου στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΑμΕΑ που αποτελεί μέρος του συγκροτήματος Ειδικής Αγωγής στην πόλης μας.

Το συγκεκριμένο οίκημα βρίσκεται εντός περιφραγμένου χώρου στον οποίο συνυπάρχουν και τα Εκπαιδευτήρια Ειδικής Αγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών (2θέσιο Ειδικό Δημοτικό- ΕΕΕΕΚ-ΚΔΑΠ ΑμΕΑ). Το κτίριο καλύπτει 150 τ.μ. ενώ λόγω της παλαιότητάς του θα χρειαστεί ανακατασκευή. Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι τα έξοδα ανακατασκευής του κτιρίου θα καλυφθούν από την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, ενώ η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων έχει ήδη ξεκινήσει τη μελέτη του έργου. Το συγκεκριμένο έργο θα είναι από τα πρώτα που θα δημοπρατηθούν ώστε το κτίριο, να παραδοθεί στο Ειδικό Σχολείο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η παραχώρηση του συγκεκριμένου οικήματος είναι αίτημα πολλών χρόνων και θα αποτελέσει επιστέγασμα προσπάθειας πολλών ετών για την καλύτερη εκπαίδευση των ατόμων ΑμΕΑ, ενώ, παράλληλα θα κατατάξει το συγκεκριμένο σχολείο ανάμεσα στα καλύτερα και πληρέστερα σε υλικοτεχνική υποδομή στην Ελληνική Επικράτεια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ