Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το κίνημα της φτηνής πατάτας, τώρα και … delivery

Το κίνημα της φτηνής πατάτας εξελίσσεται και φτάνει πλέον στην πόρτα της νοικοκυράς. Το πρώτο delivery φτηνών αγροτικών προϊόντων είναι πραγματικότητα από το Νοέμβριο.
Με έδρα στον Κολωνό, η εταιρεία ”Γενοβέζος” αγοράζει από τους αγρότες βασικά προϊόντα, όπως πατάτες, κρεμμύδια, λάδι, όσπρια και τα διανέμει κατ’ οίκον σε τιμές χαμηλότερες από το σούπερ μάρκετ και τη λαχαναγορά.
Ο Ελληνοαμερκανός Κώστας Γενοβέζος επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα πριν από πέντε μήνες. Έψαχνε με τι θα ασχοληθεί, όταν ένας φίλος του πρότεινε να επενδύσει στα κινήματα των φτηνών προϊόντων, όπως αναφέρει δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου”.
”Έστησα την εταιρεία σε δύο μήνες και αμέσως είχε τεράστια ανταπόκριση. Πούλησα 30 τόνους πατάτας” αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Σε μία αποθήκη, πίσω από το Σταθμό Λαρίσης, καθημερινά καταφθάνουν σακιά με προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας. ”Συνεργάζομαι με παραγωγούς από όλη τη χώρα. Στοχεύω σε αυτό που θέλουν οι νοικοκυρές, για αυτό και επιλέγω τους προμηθευτές μου” δηλώνει ο κ. Γενοβέζος.
Η φιλοσοφία της επιχείρησης
Η φιλοσοφία της επιχείρησης κρύβεται στις χαμηλότερες τιμές, συγκριτικά με τα μεγάλα σούπερ μάρκετ. Ενδεικτικά πληρώνει στον παραγωγό πατάτας 0,20 ευρώ το κιλό και το πουλά έναντι 0,40 ευρώ, την ώρα που το σούπερ μάρκετ πουλά το κιλό 0,80 έως και 1,20 ευρώ.
”Αντίστοιχα, τα κρεμμύδια τα παίρνω 0,20 ευρώ και τα δίνω για λίγο περισσότερο από 0,30 ευρώ. Τα φασόλια στην αγορά κοστίζουν 6 ευρώ το κιλό και από εμάς ο πελάτης τα παίρνει 4 ευρώ” λέει ο ιδιοκτήτης delivery αγροτικών προϊόντων.
Όσο μάλιστα η ιδέα του γνωρίζει επιτυχία, έχει σκοπό να μειώσει κι άλλο τις τιμές, φέρνοντάς τες όσο το δυνατόν πιο κοντά σε τιμές παραγωγού. ”Το θέμα μου είναι να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης”.
Οι κατ’ οίκον διανομές πραγματοποιούνται δωρεάν και σε ολόκληρη την Αττική. Το κίνημα διαδίδεται μέσω φυλλαδίων, τα οποία χαρακτηριστικά αναγράφουν: ”Βοηθήστε το κίνημα γιατί μόνο έτσι θα χαμηλώσουμε το κόστος σε πολλά αγροτικά προϊόντα”.
Εκτός από τις κατ’ οίκον διανομές, delivery πραγματοποιείται και σε εστιατόρια, νοσοκομεία και επιχειρήσεις σε τιμές χοντρικής.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ