Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το θολό τοπίο του Πυρσού, οι ποδοσφαιριστές φαντάσματα και το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ

Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός αναμετρώνται αύριο  στις 8.00 για μια θέση στην σούπερ λίγκα.

Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Τσιάτσιος ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Αναβλήθηκε το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Δήμητρα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την γυναικεία ομάδα της Καρδίτσας η οποία αγωνίζεται στην Α΄Εθνική.

Περίοδος μεταγραφών και δοκιμές ποδοσφαιριστών είναι αυτή η περίοδος , αρκετοί Γρεβενιώτες παίρνουν τους κανακάρηδες τους και τρέχουν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης και Αθηνών ώστε να τους τεστάρουν για τις ποδοσφαιριστικές τους ικανότητες.

Η συνταγή γνωστή από τους προπονητές :΄΄ καλός είναι, θέλει λίγη δουλειά ακόμη , του χρόνου να μας ξανάρθετε διότι ο μικρός έχει καλά στοιχεία’’.

Προπονητής  Α Εθνικής , σε συζήτηση που είχαμε μας έλεγε , πιο εύκολο γίνεσαι γιατρός παρά ποδοσφαιριστής, διότι πας στην Ρουμανία και γίνεσαι γιατρός ενώ ποδοσφαιριστής λιγάκι δύσκολο να γίνει.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα  παλαιμάχων του Πυρσού στο πρωτάθλημα Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας , προχθές κέρδισε  στην Φλώρινα με 5-4 την αντίστοιχη ομάδα παλαιμάχων της Φλώρινας και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Τα εύσημα λοιπόν στους παλαίμαχους για αυτήν την διάκριση , ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια γιατί το αξίζουνε, το αποδεικνύουνε άλλωστε μέσα στο γήπεδο , όπου είναι ο καθρέπτης του ποδοσφαίρου.

Μια λαϊκή παροιμία λέει το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο , εμείς πάντως δεν το υιοθετούμε. Μιλάνε για την προχθεσινή επιδρομή των φιλάθλων του Ηρακλή το προπονητήριο της Μίκρας, όπου συνέβησαν απαράδεκτα πράγματα. Ξυλοκοπήθηκαν ποδοσφαιριστές και γενικά η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου.

Προχθές όμως η ομάδα του Ηρακλή παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Παναιτωλικό στο Καυτατζόγλειο κέρδισε με 2-1.

Αλλαγή αγωνίστηκε ο δικός μας Άκης Γεωργίου στο παιχνίδι Ηρακλή – Παναιτωλικού ο οποίος ήταν από τους καλύτερους , σε ακόμη ένα παιχνίδι. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο Γεωργίου αδικήθηκε και από τον Χατζηνικολάου και από τον Γκόγκιτς.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία για την γενική συνέλευση του Πυρσού , ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Έτσι και αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα μας, επενδυτές δεν υπάρχουν , είχαμε ένα επενδυτή υψηλού επιπέδου, κατορθώσαμε να τον διώξουμε.

Ο κάθε εξυπνάκιας διέδιδε ειδήσεις κατά το δοκούν χωρίς να έχουν καμία βάση , μόνον με εικασίες και ασυναρτησίες.

Επιτυχία σημείωσε το παιδικό τουρνουά βόλεϊ που διεξήχθη την Κυριακή στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, όπου συμμετείχαν περίπου 400 παιδιά.

Από αυτήν εδώ τη στήλη έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές για την πρόσοψη στην είσοδο του εκτροφείου θηραμάτων, όπου η πόρτα είναι σκουριασμένη και η πρόσοψη ξεθωριασμένη. Δεν μπορεί η Διεύθυνση Δασών να στείλει έναν εργαζόμενο να τα συμμαζέψει; Διότι βρίσκεται στην είσοδο της πόλης μας ή μήπως θέλουν υπερωρίες;

Ενάμιση εκατομμύρια Έλληνες στον ιδιωτικό τομέα έχουν μείνει χωρίς δουλειά και κανείς δεν έκανε κάτι . Προχθές με το κλείσιμο της ΕΡΤ , που ήταν μεν απαράδεκτο, όλοι κινητοποιήθηκαν με συναυλίες και διαμαρτυρίες.

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο έκανε προχθές την Κυριακή η ΕΠΟ, όπου αποφασίστηκε να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 14 Ιουλίου με θέμα παύση ιδιότητας μέλους των ΕΠΣ Κιλκίς και ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ωστόσο το πλέον σοβαρό είναι πως αποκαλύφθηκε ότι εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μικρές κατηγορίες δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα . Ανακλήθηκαν 1080 δελτία ερασιτεχνών  αλλοδαπών ποδοσφαιριστών , ενώ 100 δελτία ήταν πλαστά.

Χαμός λοιπόν στις χαμηλές κατηγορίες με ποδοσφαιριστές φαντάσματα, με τις κομπίνες να αποκαλύπτονται εκ των υστέρων.

 

 

Κ.Μ.

 

 

Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας

Για το πρωτάθλημα παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας ο Πυρσός επικράτησε στην Φλώρινα της τοπικής ομάδας με σκορ 5-4 και με την νίκη αυτήν αναδείχθηκε πρωταθλητής . Οι παλαίμαχοι του Πυρσού δίκαια κατέκτησαν το πρωτάθλημα διότι καθόλη την διάρκεια έπαιξε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο . Τα εύσημα λοιπόν  στην ομάδα των παλαίμαχων που μας έκανε περήφανους . Ελπίζουμε αυτήν η προσπάθεια να έχει ανάλογη συνέχεια.

Η σύνθεση του Πυρσού ήταν: Μπακαίμης – Κύρκος – Τσιοπλής – Μπυρέλας – Κούσκουρας – Δρουδάκης – Κοτσατίσογλου – Σαμαράς – Βλάχος Κ. – Μπαρμπαγιάννης – Μπόλης  αλλαγές Κωτούλας – Ιορδανίδησ- Βλάχος Σπ.

Τα γκολ σημείωσαν οι : Μπόλης 3, Μπαρμπαγιάννης , Κύρκος.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ