Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το γήπεδο του Μερά, το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών και οι προπονήσεις των αθλητών στίβου

Ακόμη ένα παιχνίδι Γ΄ Εθνικής θα διευθύνει ο Κώστας Τσέτσιλας, δείγμα του αστείρευτου ταλέντου του διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών, ο οποίος έχει την εμπιστοσύνη της ΚΕΔ. Άλλωστε πριν λίγες μέρες ο κ. Μπριάκος εκφράστηκε στην κάμερα του super 28 με κολακευτικά σχόλια για τον Τσέτσιλα.

 

Παρατηρητής αγώνα στο προχθεσινό αγώνα κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα- Αιγινιακός ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος.

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών με αμείωτους ρυθμούς, ήδη μέχρι προχθές γράφτηκαν 80 λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές.

 

Η προθεσμία είναι μέχρι τριάντα Σεπτέμβρη, και από τη μία Οκτώβρη ξεκινούν οι προπονήσεις, στις πανέμορφες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων, από τις οδηγίες έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητών.

 

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας  που διεξήχθη στο γήπεδο του Μερά, το Νεοχώρι επικράτησε του Ηρακλή Ελάτου με σκορ 4-3.

 

Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή να κάνει κάτι με το αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Μερά, ο οποίος έχει πολλά βαθουλώματα.

 

Το Σαββατοκύριακο έχουμε έναρξη πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών, ευχόμαστε να διεξαχθεί ένα πολύ καλό και ποιοτικό πρωτάθλημα, και το κυριότερο υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

 

Επίσης πρέπει να κάνουμε από αυτή την στήλη μία επισήμανση με την έναρξη του πρωταθλήματος. Λίγες ομάδες πέρασαν τους ποδοσφαιριστές από ιατρικές εξετάσεις.

 

 

Eίναι τραγικό αυτό το γεγονός οι ποδοσφαιριστές να μην περνούν από καρδιολογικό και αιματολογικό έλεγχο. Δηλαδή πρέπει να γίνει το κακό και μετά να ευαισθητοποιηθούν.

 

Πριν λίγες μέρες μάλιστα πρόεδρος της ομάδας με τα δελτία ανα χείρας επισκέφθηκε τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών ώστε να βάλουν υπογραφές, προς τιμή τους όμως οι γιατροί του Νοσοκομείου αρνήθηκαν. Όπως μάθαμε μετά ο πρόεδρος επισκέφθηκε ιδιώτη γιατρό όπου εξυπηρετήθηκε αν είναι δυνατό.

 

Την απώλεια του γιού της θρηνεί η οικογένεια του παλαιού τερματοφύλακα του ΠΥΡΣΟΥ, Βαγγέλη Καλύβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προχθές. Η στήλη εύχεται τα συλλυπητήρια στους οικείους και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

 

Ρεπό έχει η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ την Κυριακή και έτσι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής.

 

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον Οκτώβρη όπου θα αρχίσουν και τα πρωτοβρόχια και έτσι οι προπονήσεις των αθλητών στίβου των δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας θα διεξάγονται και πάλι υπό αντίξοες συνθήκες.

 

Την ώρα που οι υπάλληλοι και εργάτες χτυπιούνται αλύπητα από τα μέτρα που επιβάλει η τρόικα. Κάποιοι συνδικαλιστές συνεχίζουν να ζουν σε άλλες εποχές. Εποχές της αδιαφορίας και του περνάω καλά.

 

Και όπως έγραψε στην ιστοσελίδα του ο έγκριτος δημοσιογράφος του Αντένα Γιώργος Καραϊβάζ ότι οι ένστολος συνδικαλισμός είναι πλέον παραπαίων.

 

Υπάρχουν όμως και αρκετές εξαιρέσεις όπου πρόεδροι συνδικαλιστικών σωματείων δίνουν ένα πραγματικό αγώνα και είναι δίπλα στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας πάντα με ήθος, εντιμότητα και ταπεινότητα.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη προχθές στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο Πρωτέας κέρδισε τη Λασσάνη με σκορ 73-60.. ο Πρωτέας έπαιξε<καλό και ποιοτικό μπάσκετ, και δίκαια  κέρδισε και φυσικά απέσπασε το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Σε συζητήσεις βρίσκονται ακόμα η διοίκηση με τον πλειμεικερ που δοκιμάζεται και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, για το αν θα συμφωνήσουν ή όχι. Για το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει κάποιο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Πρωτέα, κι έτσι οι παίκτες αναμένεται να πάρουν ανάσες τις οποίες χρειάζονται.

Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνική

Πυρσός : Ρεπό έχουν την Κυριακή οι πράσινοι όπου αγωνιζότανε με τον Τηλυκράη Λευκάδας, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, κι έτσι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Γιάννη Σταμπουλίδη αφούυ ως γνωστόν τουλάχιστον μέχρι χθες δεν ανακοινώθηκε το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρασίνων, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Σωτήρης Μαυροδήμος. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι παίκτες είναι υγιείς.

 

Το πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής

Καστοριά – Όλυμπος Κέρκυρας
Δόξα Κρανούλας – Καμπανιακός
Οδυσσέας Κορδελιού – Εθνικός Φιλιππιάδας
Κεραυνός Θεσπρωτικού – ΑΕΛ
Δόξα Πενταλόφου – Θεσπρωτός
Πρέβεζα – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Κοζάνη – Κάστορας

 

 

Ενωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενων

 

 

 

Έναρξη πρωταθλήματος έχουμε το Σαββατοκύριακο , αναλυτικά τα παιχνίδια για το Σάββατο 28-9-2013

Κιβωτός – Αγιος Γεώργιος

Αεράτα – ΑΕΠ

Μέγαρο – Καληράχη

Καρπερό – Παλιουριά

Σειρήνα – Δεσκάτη

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ