Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Του Κυρίου δεηθώμεν!

Του Κυρίου δεηθώμεν!
Η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της τρισχιδούς και μονοκομματικής κυβέρνησης έγινε εν μέσω εκατέρωθεν  χειροκροτημάτων που ξένισαν πολλούς ομολογουμένως και άλλων ευτράπελων όπως το ηχηρό και οξείας χροιάς «όχι» του Τέρενς Κουίκ, η έγερση της διμοιρίας της Χρυσής Αυγής μέχρι να ανέλθει στο βήμα ο «αρχηγός», η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι ανταλλαγές Καβαφικών «μαντινάδων»  σαν κρητικές μπαλωθιές  μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα που συνεχίστηκαν και την επαύριον της ψηφοφορίας. Οι σύμβουλοι και των δύο αρχηγών το μόνο θετικό που πρόσφεραν ήταν μια ανέλπιστη διαφήμιση στην ποίηση.
Κατά τα άλλα μπορούσε κανείς να διακρίνει τη φτώχεια των ομιλητών και τη γύμνια επιχειρημάτων και την απέλπιδα προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων στη συζήτηση να ευχαριστήσουν τα εκλογικά τους ποσοστά με μια παράσταση που τείνει εύκολα προς την κωμωδία και τον κλαυσίγελο.
Η σοβαρότητα της κατάστασης ουδόλως προβλημάτισε πολλούς και για πολύ!
Αφού μας οδήγησαν σε απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις που κόστισαν 3 δίς ευρώ στην οικονομία, τώρα καλούνται να πάρουν μέτρα στου κασίδη του κεφάλι των 3 δις!
Γιατί όλα αυτά;
Για να γίνει ο κ. Σαμαράς πρωθυπουργός, για να αντιληφθεί ότι πρέπει να πάμε όλοι μαζί, ή ότι πρέπει  να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις, να πέσει χρήμα στην αγορά και να πάμε σε ανάπτυξη;
Όταν έλεγε ο Γ.Παπανδρέου  ότι η κρίση είναι ευρωπαϊκή και παγκόσμια- δεν είναι Ελληνική-τα κόμματα να κάνουν αυτό που έκαναν και στην Πορτογαλία, όταν έκανε την  επιτροπή αποκρατικοποιήσεων, όταν μιλούσε για πράσινη ανάπτυξη, για καινοτομίες και νέα τεχνολογία , κάποιοι τον χλεύαζαν και μιλούσαν για «πράσινα άλογα»!
Μήπως δεν διαπραγματεύτηκε το μνημόνιο;  Μήπως δεν δανειζόμαστε στο μισό και στο  ένα τρίτο από ότι η Ισπανία και η Ιταλία; Μήπως  δεν έγινε το «κούρεμα» του χρέους κατά 102 δις ευρώ και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών;
Μήπως γυρίσαμε στη δραχμή;
Μήπως δεν μπήκαν στον μηχανισμό «λαιτ» η Ισπανία, η Ιταλία και η Κύπρος;
Μήπως θα μας έσωζαν όπως πίστευαν κάποιοι φαντασιόπληκτοι και αιθεροβάμονες, τα δανεικά της Μόσχας και του Πεκίνου;
10 δίς ευρώ  χρειαζόταν η Κύπρος και παρά τα τεράστια συμφέροντα που έχουν εκεί  και  τα παρακάλια της αριστερής κυβέρνησης, δεν τα έδωσαν!
Τα δίνουν όμως  οι «κουτόφραγκοι» και οι Γερμανοί!
Χάσαμε πολύτιμο χρόνο και χρήμα και θα κληθούμε πάλι να βάλουμε βαθειά το χέρι στην τσέπη!
Έως ότου πεισθούν και οι δεξιοί «αντιμνημονιακοί» ότι  ο Α. Σαμαράς θα αλλάξει σαν τον Μανωλιό τα ρούχα και ότι αυτά που λέει τώρα τα έλεγε νωρίτερα ο Γ. Παπανδρέου και θα πάθει στο «τομάρι» του,, ότι έκανε η γίδα στο πουρνάρι, ευχόμαστε να μην πάθουμε και μείς τα χειρότερα.
Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι μακράς πνοής!
Είναι βαθειάς αναπνοής!
Κάθε βδομάδα φυλλοροεί σαν  τηλεοπτικό παιχνίδι τύπου Mεγάλου Aδελφού(Big Brother). Χάνει και από έναν υπουργό ή υφυπουργό!
O κ. Νικολόπουλος δεν θα είναι ο τελευταίος δεξιός που δεν χώνευε τους πράσινους γραμματείς π.χ Ροβέρτο Σπυρόπουλο και εξαναγκάσθηκε στην έξοδο!
Υπάρχουν πολλοί γαλάζιοι που συνωθούνται και ετοιμάζονται να εφορμήσουν σε αυτό το ταπεινό και λαφυραγωγημένο κράτος, που είναι χειρότερο από πουκάμισο αδειανό!
Μέχρι «μυελού οστέων» κάτι θα βρούνε να φάνε!
Η κυβερνητική τρόικα (Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης) θα τα βρει…. μπαστούνια!
Μέχρι να γλυτώσουμε από τον καύσωνα του θέρους θα περιπέσουμε στο καυτό φθινόπωρο που θα δοκιμαστεί η έτσι και αλλιώς εύθραυστη συμμαχία!
Μέχρι τότε ας ρουφήξουμε τους δροσερούς χυμούς του καλοκαιριού και ο Θεός βοηθός!
Μετά;
Του Κυρίου δεηθώμεν!
ΥΓ.1: Άργησε αλλά κατάλαβε ο κ. Βενιζέλος ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορία που δεν διαγράφεται και ότι για τις κακοδαιμονίες και τις πολιτικές αστοχίες δεν φταίει το όνομα!
ΥΓ.2: Ο Γ. Παπανδρέου συνεχίζει να δίνει μαθήματα! Ως πρώην πρωθυπουργός κάθεται στο μπροστινό έδρανο, παρίσταται, στηρίζει και ψηφίζει με υπευθυνότητα και μεγαλοψυχία!
Κάποιος Κ. Καραμανλής που μας χρέωσε 170 δίς και μας έστειλε αδιάβαστους στο στόμα του ΔΝΤ, με διδακτορικό στον Α. Παπανδρέου(!) που δοξάζεται κρυπτόμενος;
ΥΓ3: Ποιος θα ακολουθήσει την τακτική του κούκου στην τριμερή συγκυβερνητική φωλιά; Πάω στοίχημα ότι θα είναι «εύσωμος»!
Δημήτρης Ψευτογκάς
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ 2007 και 2009
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης, Περιφερειακός Σύμβουλος
pseftogas2007.blogspot.com

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ