Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ – Ζήτημα ασφάλειας η μεταφορά της ενέργειας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Σημαντικά θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, με  τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ Ιωάννη Γιαρέντη.

1 2 3 4

Η ασφάλεια και η γεωστρατηγική πολιτική της ενέργειας καθώς το δίκτυο υψηλής τάσης της ΔΕΗ διασχίζει ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, αναλύθηκε εκτενώς ενώ από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης σημείωσε την ουσιαστική συζήτηση που είχαν με τον Πρόεδρο του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι στα πλαίσια της συνεργασίας μας θα συνεχίσουμε τις επαφές ώστε να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν για να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες της κοινωνίας ώστε να υπάρξει και στο μέλλον μια σταθερότητα στο δίκτυο μεταφοράς ενέργειας».

Στη διάρκεια της συνάντησης αναφορά έγινε και στο θέμα της ΖΕΠ καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή θα μετεγκατασταθεί το Δημοτικό Διαμέρισμα της Ποντοκώμης γεγονός που επιβάλει  τη μεταφορά των πυλώνων που σήμερα διασχίζουν τον Οικισμό. Ο ΑΔΜΗΕ όπως υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαρέντης είναι πάντα μπροστά στις εξελίξεις και παράλληλα μελετά για το μέλλον. Ήδη όπως είπε υποβάλαμε το δεκαετές πρόγραμμα ενέργειας στην διαχειριστική αρχή προκειμένου να συμπεριληφθούν  οι προτάσεις μας στα μελλοντικά σχέδια της Επιχείρησης.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ