Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τι λένε στο Διοικητήριο για τις μελέτες της ΑΝΓΡΕ. Τι λέει ο κ. Κ.Ευαγγελόπουλος. Επιβεβαιώνεται η διαδικασία από την Αντιπεριφέρεια

Άφωνοι … έμειναν στην αντιπεριφέρεια Γρεβενών  όταν είδαν την ντουλάπα της ΑΝΓΡΕ με διάφορες μελέτες και ένα διαβιβαστικό με την υπογραφή δύο μηχανικών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της αντιπεριφέρειας  …

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα που αφορά τα περιβαλλοντικά στοιχεία της μελέτης του δρόμου Γρεβενών – Βασιλίτσας έχει ως εξής :

Ο μηχανικός της ΑΝΓΡΕ κ. Τσακόπουλος απέστειλε τα περιβαλλοντικά στοιχεία στο αρμόδιο Υπουργείο για έγκριση των περιβαλλοντικών στοιχείων της μελέτης. Το Υπουργείο επέστρεψε τον φάκελο τονίζοντας πως δεν δέχεται στοιχεία μελετών Εταιρειών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης εάν αυτές δεν είναι υπογεγραμμένες από Δημόσια Υπηρεσία.

Έτσι, ο κ. Τσακόπουλος επικοινώνησε με τον Διευθυντή τεχνικών έργων κ. Κώστα Ευαγγελόπουλο και τον παρακάλεσε να υπογράψει εκ των υστέρων την περιβαλλοντική μελέτη ώστε να σωθεί η μελέτη και να προχωρήσει το έργο. Ο Διευθυντής τεχνικών έργων παρότι δεν είχε καμία συμμετοχή στην εκπόνηση της μελέτης αλλά και στα περιβαλλοντικά στοιχεία για να προωθήσει το έργο και να βοηθήσει στην απεμπλοκή αυτού δέχθηκε να υπογράψει την περιβαλλοντική μελέτη μαζί με μία ακόμη μηχανικό της περιφέρειας.

Με την παρουσίαση τω μελετών από την ΑΝΓΡΕ … σκοπίμως παρουσιάστηκε η υπογραφή του κ. Κώστα Ευαγγελόπουλου για να δοθεί προφανώς το απαιτούμενο κύρος στα παραπάνω στοιχεία.

Ο κ. Ευαγγελόπουλος, σχολίασε με σκληρούς χαρακτηρισμούς την παραπάνω μέθοδο παρουσίασης του ονόματος του επαναλαμβάνοντας και πάλι πως ουδεμία σχέση είχε ή έχει ούτε με την μελέτη, ούτε με τα περιβαλλοντικά στοιχεία ούτε και με οτιδήποτε άλλο αφορά από την αρχή ως το  τέλος αυτόν τον φάκελο της ΄΄μελέτης΄΄.

 

Από τον κ. Κώστα Ευαγγελόπουλο πήραμε την παρακάτω επιστολή:

“Τα αναγραφόμενα ως πληροφορίες στο ρεπορτάζ  για το θέμα της Μελέτης Βασιλίτσας και ειδικότερα στα σημεία που εμπλέκεται το όνομα μου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

*Σημειώνουμε πως το GrevenaMedia επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ.Δασταμάνη ο οποίος δήλωσε πως η διαδικασία των περιβαλλοντικών όρων είναι ακριβής  και πώς “τα περιβαλλοντικά πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αλλού βρίσκονται τα ζητήματα…”

Αυτά εξάλλου αποδεικνύονται από την αλληλογραφία  και από τον χρόνο των υπογραφών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ