Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τιμολέων Κοψαχείλης Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ: ΄΄ Πρέπει να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις των Γρεβενών, για να μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον αυτού του τόπου΄΄

Το εμπορικό επιμελητήριο Γρεβενών επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλης. Έγινε δεκτός από τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Ράμμο και τον οικονομικό επόπτη κ. Κων/νο Τσουκαλά.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Απριλίου.

Συζήτησαν τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες των Γρεβενών και τα αρνητικά αποτελέσματα της ύφεσης. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  έκανε γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τόσο σε θέματα του ασφαλιστικού φορέα, όσο και σε θέματα καθημερινής επαγγελματικής επιβίωσης. Ο κ. Κοψαχείλης, ως ελεύθερος επαγγελματίας και πρώην μέλους του Δ.Σ του επιμελητηρίου, ανέφερε ότι, αντιλαμβάνεται τις μεγάλες δυσκολίες των επαγγελματιών λόγω της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά. Τόνισε ότι, η ύφεση «χτύπησε» όλα τα νοικοκυριά και έχει καταστρέψει την «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας που είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο κ. Ράμμος παρουσίασε την αρνητική εικόνα που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις και εξέφρασε την ανάγκη υλοποίησης προγραμμάτων που μπορούν να στηρίξουν τις επιχειρήσεις.
Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ τόνισε: «Πρέπει να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις των Γρεβενών, για να μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον αυτού του τόπου. Είναι ανάγκη όλοι μας να προτιμάμε και να στηρίζουμε κάθε είδους επιχείρηση των Γρεβενών. Το κυβερνητικό σχέδιο για την οικονομία της Ν.Δ  είναι δομημένο επιστημονικά και εμπεριέχει τις λύσεις στα βασικότερα προβλήματα του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου». Και τόνισε ότι,  γνωρίζει τα προβλήματα και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τους επαγγελματίες του Ν. Γρεβενών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκε τις Τοπικές κοινότητες, Τραπεζούντας, Κοκκινιάς, Πολύδενδρου, Αγίου Γεωργίου και Κιβωτού όπου συναντήθηκε με κατοίκους, άκουσε τις απόψεις και τις ανησυχίες τους, ανέλυσε τους στόχους του για το Νομό Γρεβενών και εξήγησε σημεία του κυβερνητικού σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ