AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Τηλεδιάσκεψη για την πρόοδο της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του αρδευτικού έργου Νεστορίου

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς,  υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλο με θέμα την παρακολούθηση της πορείας της μελέτης του αρδευτικού έργου Νεστορίου και την προώθηση των διαδικασιών γνωμοδότησης από τους εμπλεκόμενους φορείς, που δεν έχουν γνωμοδοτήσει ακόμα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν: οι μελετητές του έργου Ελένη Κεχαγιά και Γεώργιος Τσωτσώνης, ο Διευθυντής Δασών Καστοριάς Αθανάσιος Ζυγούρας, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Βασιλική Σιδηροπούλου, οι Προϊστάμενοι Χαράλαμπος Δόλλας και Θεόδωρος Κασκίτης, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας Παναγιώτης Πετρίδης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος Σταύρος Παπαδόπουλος, καθώς και ο συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Μάριος Τέρψης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πρόοδο της γνωμοδότησης των εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με τη μελέτη των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) , η οποία αποτελεί βασικό βήμα για την ολοκλήρωση της μελέτης. Το αρδευτικό έργο Νεστορίου αποτελεί έργο στρατηγικής σημασίας για την αγροτική ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, προσφέροντας σύγχρονες υποδομές που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της περιοχής.

Τις επόμενες μέρες, η Περιφερειακή Αρχή θα επικοινωνήσει με όλες τις υπηρεσίες που δεν έχουν γνωμοδοτήσει (αν και όφειλαν να το είχαν κάνει) έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να προχωρήσει η ΜΠΕ.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015