Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τα 4 πιο εξελιγμένα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους μας το 2014

Αυτοκίνητα με ραντάρ, αισθητήρες, κάμερες και πολλά άλλα εξελιγμένα εξαρτήματα, θα δούμε στους δρόμους μας το 2014. Μπορεί να μην μπορούν ακόμη να μετακινηθούν και να προσανατολιστούν μόνα τους, όμως αλλάζει εντελώς ο τρόπος που αλληλεπιδρούν με τον οδηγό.

Ford Fusion

Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του, οι δημιουργοί του μπορούν να υπερηφανεύονται για την τεχνολογία που διαθέτει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση που ξεφύγει από τη λωρίδα του. Ονομάζεται Lane Keeping (LKS). Χρησιμοποιεί μία κάμερα η οποία σαρώνει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και ενημερώνει τον οδηγό με ηχητικά σήματα, και μικρές δονήσεις στο τιμόνι ότι ξεφεύγει από την πορεία του. Επίσης διαθέτει κι το σύστημα adaptive cruise control το οποίο θα λάβει την πρωτοβουλία να επιβραδύνει το αυτοκίνητο σε περίπτωση που υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, μπορούμε να συνδέσουμε το smartphone μας και να το διαχειριζόμαστε είτε με τη φωνή μας, είτε από την οθόνη του ταμπλώ.  Τέλος το Fusion, μπορεί να παρκάρει μόνο του. Το μόνο που χρειάζεται να χειριζόμαστε εμείς είναι το γκάζι και το φρένο.

Audi A6 TDI.

Το εξαιρετικό σύστημα αναγνώρισης φωνής που διαθέτει το A6 δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να ελέγχει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, μιλώντας. Επίσης έχει δώρο 6 μήνες δωρεάν Internet. Το σύστημα Audi Connect, συνεργάζεται με το Google Earth και μας δίνει τη δυνατότητα να πλοηγηθούμε αναζητώντας διαδρομές μέσω του Google Voice. Επίσης, το νέο μοντέλο της Audi, είναι ένα WiFi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 6 συσκευών. H οθόνη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι 7 ίντσες. Όσον αφορά την ασφάλεια, το Audi A6, διαθέτει το σύστημα Adaptive cruise control το οποίο προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα όταν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης. Εκτός απ’ αυτό, είναι εφοδιασμένο με υπέρυθρη κάμερα η οποία βοηθά τον οδηγό να εντοπίσει πεζούς σε πολύ χαμηλή ορατότητα. Τέλος διαθέτει κάμερες για την υποβοήθηση στο παρκάρισμα.

Mercedes Benz S550:

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει ίσως την πιο πολυτελή τεχνολογία. Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, διαθέτει αυτόματο ρυθμιστή αρώματος, μασάζ σε όλες τις θέσεις ενώ στο πίσω κάθισμα υπάρχουν υποδοχές για ανεξάρτητες οθόνες. Το αυτοκίνητο μπορεί να ανιχνεύσει αν υπάρχουν λακκούβες στο δρόμο και να προσαρμόσει αυτόματα τις αναρτήσεις του, για να διατηρηθεί η ομαλότητα της πορείας. Όπως και το Ford Fusion, έτσι και το συγκεκριμένο μοντέλο της Mercedes, διαθέτει σύστημα προειδοποίησης σε περίπτωση που παρεκκλίνουμε της πορείας μας. Τέλος οι οθόνες στο ταμπλώ του αυτοκινήτου, κλέβουν την παράσταση στο εσωτερικό.

BMW 3 Series Sedan:

Ίσως είναι το όχημα με την απόλυτη οδηγική συμπεριφορά. Εκτός απ’ αυτό, είναι το πρώτο όχημα της σειράς που διαθέτει τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας ConnectedDrve. Επίσης, συνδέεται μέσωBluetooth με το smartphone μας. Περιλαμβάνει ακόμα, υποβοήθηση στάθμευσης κατά την οποία εμέις χρειάζεται να χειριζόμαστε μόνο το γκάζι και το φρένο. Διαθέτει ενεργό σύστημα cruise control το οποίο διατηρεί μία σταθερή απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα ενώ είναι εξοπλισμένο με κάμερες που μας ειδοποιούν αν ξεφύγουμε της πορείας μας ή αν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.

via

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ