Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τα ψέματα κύριοι τελειώσαν ,θέλουμε ομάδα ανταγωνιστική και με ποιότητα…

Τέταρτη μέρα προετοιμασίας για την ομάδα του Πυρσού χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ο τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης αισθάνεται ικανοποιημένος από τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Από την Δευτέρα 4 Αυγούστου οι προπονήσεις θα είναι διπλές. Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα οι πράσινοι είναι σε αναζήτηση ενός επιθετικού γκολτζή και δύο πλάγιων επιθετικών .

Παρελθόν επίσης αποτελεί από την ομάδα ο Αθανασιάδης , ένας εξαίρετος αμυντικός, ενώ το παρόν δεν έχει δώσει μέχρι τώρα στην προετοιμασία ο τερματοφύλακας Κοσμίδης ο οποίος πιθανόν να έχει οικονομικές διαφορές με την ομάδα. Στο στρατόπεδο πάντως των φιλάθλων υπάρχει έκδηλη ανησυχία για την ενίσχυση της ομάδας , όσο επίσης και για την έλευση των Αργεντινών ποδοσφαιριστών.

Σε συζήτηση που είχαμε με τους φιλάθλους μας τόνισαν ότι η ομάδα δεν πρέπει να βασιστεί σε Γρεβενιώτες παίκτες , αυτό είναι μέγα λάθος.

Ελπίζουμε η διοίκηση να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας και να μην μείνει μόνο στα λόγια όπως πέρυσι που τόνισε ότι τον Δεκέμβριο θα πάρει επιθετικό που θα κάνει την διαφορά και στο φινάλε δεν πραγματοποιήθηκε καμία μεταγραφή και όπως όλοι γνωρίζουμε η ομάδα σώθηκε στον τελευταίο αγώνα. Τέλος πρέπει να επισημάνουμε ότι για να προσέλθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο χρειάζεται παίκτες με φαντασία και προσωπικότητα και στο φινάλε την νέα αγωνιστική περίοδο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά με δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες .

Τα ψέματα κύριοι τελειώσανε , θέλουμε ομάδα ανταγωνιστική και με ποιότητα . Προχθές επίσης ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Τραυλού από την Κοζάνη ο οποίος αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στην ομάδα. Δηλώσεις για την προετοιμασία και για την νέα αγωνιστική περίοδο έκανε στην ΄΄Ε΄΄ ο Τσιάτσιος Δημήτρης ο οποίος υπέγραψε προχθές , ΄΄ξεκινήσαμε με όρεξη , διάθεση και φιλοδοξία ώστε να πάμε τον Πυρσό όσο ψηλά γίνεται , έχουμε έναν τεχνικό άριστο γνώστη του ποδοσφαίρου και με την βοήθεια των φιλάθλων ο Πυρσός θα παρουσιαστεί δυνατός την νέα χρονιά΄΄.

Κώστας Μάρκου

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ