Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τα προσόντα των ποδοσφαιριστών, οι εξελίξεις στον Πυρσό και οι … γονείς μάνατζερ

 

Στην πόλη μας βρέθηκαν προχθές οι γονείς του διεθνούς μπασκετμπολίστα Κώστα Παπανικολάου, οι οποίοι επισκέφτηκαν τους φίλους τους.

Άλλωστε ο Κώστας Παπανικολάου , όπως όλοι γνωρίζουμε ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Πρωτέα.

Στην Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου απολαμβάνει ηγεμονικό συμβόλαιο, άποψη μας όμως είναι ότι ο Παπανικολάου  πρέπει να ενισχύσει οικονομικά τον Πρωτέα.

Πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος επισκέπτεται συχνά πυκνά το χωριό του στην Καστοριά και ενισχύει συγχωριανούς του που έχουν πραγματικά ανάγκη , όπως βοηθάει και την ομάδα της Καστοριάς , απ΄όπου ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ.

Μετρημένοι στα δάχτυλα θα είναι οι Γρεβενιώτες που θα επισκεφτούν την Βραζιλία, να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο κύπελλο.

Ο λόγος είναι ότι όλοι γνωρίζουμε τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα μας, άλλωστε και οι αποστάσεις είναι μακρινές.

Τον Νομό Γρεβενών στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θα εκπροσωπήσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος έδειξε ότι είναι σε άριστη φόρμα.

Άτυχος όμως στάθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος τραυματίστηκε σε αγώνα στο πρωτάθλημα  και δεν μπόρεσε ακόμη να συνέλθει.

Συνεχίζει την λειτουργία το κολυμβητήριο. Ελπίζουμε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην συνέχεια όπως παλιότερα. Είναι όμως μεγάλο το κόστος , ας καθίσουν όλοι οι υπεύθυνοι στο τραπέζι και να βρεθεί μια λύση.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι προπονούνται περίπου  150 μικρά παιδιά στον σύλλογο Μέγα Αλέξανδρο , κάτω από τις οδηγίες έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητών , η δουλειά τους έπιασε τόπο με αρκετές πανελλήνιες διακρίσεις αγοριών και κοριτσιών.

Πιο ανταγωνιστικό αναμένεται να είναι το πρωτάθλημα στην Γ Εθνική εκεί όπου θα συμμετάσχει η αγαπημένη μας ομάδα ο Πυρσός, γι΄αυτό η διοίκηση το έχει πιάσει το νόημα και ψάχνει για μεταγραφές.

Μεγαλεπήβολα σχέδια για την ομάδα του ΑΓΟ Δήμητρας ετοιμάζει για την νέα αγωνιστική περίοδο , ο πρόεδρος  Κώστας                Γκούμας.

Ήδη ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές που θα προκαλέσουν ιδιαίτερη εντύπωση στην περιοχή των Χασίων.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο site, on sports, ο Στέφανος Σκέντος, όπου αναφέρθηκε για την ομάδα του Πυρσού και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Περίοδος μεταγραφών και στους γονείς , επικρατεί παροξυσμός, οι οποίοι ψάχνουν για μάνατζερ ώστε να δοκιμαστούν οι κανακάρηδες τους.

Οι πιο πολλοί ονειρεύονται να παιδιά τους να μοιάσουν τον Μέσι , ώστε να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα όσο των δικών τους όσο και για τους ίδιους.

Πράγμα δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο , διότι πιο εύκολα γίνεται γιατρός κάποιος παρά ποδοσφαιριστής , καθώς γιατρός πας στην Ρουμανία και γίνεσαι ενώ ποδοσφαιριστής θέλει πάρα πολλά προσόντα.

 

 

Πυρσός

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα των πρασίνων πέρνα από τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχει τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή καμία μεταγραφή. Ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες να υπάρχει κάποια εξέλιξη αν και ακόμη είναι νωρίς.

Από την ομάδα ως γνωστό αποχώρησαν οι Σικαλόπουλος και Θεοχαράκης, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή  έκρινε ότι δεν προσέφεραν και έλυσαν τα συμβόλαια. Τέλος έτσι και αλλιώς η νέα αγωνιστική περίοδος αναμένεται να είναι πιο δύσκολη από την περσινή και οι ομάδες αναμένεται α είναι πιο δυνατές και πιο ποιοτικές για αυτό η διοίκηση των πρασίνων πρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ