Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τα παιχνίδια Α΄ και Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών – Πανέτοιμος ο Πρωτέας να ριχτεί στην μάχη του Πρωταθλήματος

Βρισκόμαστε στα μέσα Οκτώβρη και ακόμη δεν βλέπουμε να ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ένσταση στην εταιρεία που ανέλαβε την τοποθέτηση ταρτάν

 

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο του Συδένδρου όπου έγινε και σπορά, τώρα ποιος θα παίξει στο γήπεδο ουδείς γνωρίζει, άλλωστε η ομάδα της ΑΕ Συδένδρου έχει διαλυθεί εδώ και δύο χρόνια.

 

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι θα ήταν καλύτερο να γίνει ένα γήπεδο κοντά στην πόλη μας που θα είναι προσβάσιμο για την νεολαία και για τον πυρσό ή τις υπόλοιπες ομάδες όπως Έλατος κ.α

 

Επίσης έχουνε χρόνια το γήπεδο Τρικοκιάς- Ιτέας- Αγίων Θεοδώρων στα οποία δεν αγωνίζεται καμία ομάδα, δηλαδή με λίγα λόγια τσάμπα τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

 

Με νόμιμο τρόπο διεξάγονται τα παιχνίδια της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών  παρά τα όσα διαδίδονται.

 

Εδώ και χρόνια η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών διεξάγει ένα πολύ καθαρό πρωτάθλημα, όλα αυτά οφείλονται εν πολλοίς στον Πρόεδρο της ΕΠΣ  και τα μέλη του.

 

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Χαράλαμπου Πενλίδη στο μπάσκετ ου Νομού μας, πρώτα ως αθλητής και τώρα από την πλευρά της διοίκησης, είναι πρόεδρος εδώ και χρόνια βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη του.

 

Αρχιδιαιτητής στην ΕΠΣ Γρεβενών είναι ο Αργύρης Νατσιόπουλος με πολύπλευρη προσφορά στην διαιτησία του Νομού μας. Παλαιότερα ως διαιτητής ήταν πάντα άψογος όπως και τώρα δίκαιος απέναντι στους διαιτητές και αυστηρός όταν χρειάζεται. Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα ο Νατσιόπουλος μόνο καλά λόγια θα ακούσεις από τους παλιούς μαθητές και τους γονείς των παιδιών.

 

Πανέτοιμος είναι ο Πρωτέας να ριχτεί στην μάχη του Πρωταθλήματος που ξεκινάει την Κυριακή με νέο προπονητή τον Γρεβενιώτη Χασιώτη και με αρκετούς νέους παίκτες στο ρόστερ του. Προσδοκά να πραγματοποιήσει μία θετική πορεία στο πρωτάθλημα.

 

Παρότι αγωνίστηκε λίγα λεπτά στον αγώνα Πυρσού- Όλυμπος Κέρκυρας  ο νεαρός Κωσταρέλης έδειξε θετικά στοιχεία με σκληρή δουλειά και υπομονή, το μέλλον του  Κωσταρέλη προβλέπεται λαμπρό.

 

Στα μέχρι τώρα παιχνίδια του δεύτερου ομίλου της Γ΄ Εθνικής είχαμε γενικά καλές διαιτησίες με νέα  παιδιά που έχουν όρεξη και διάθεση για διάκριση και φυσικά να πραγματοποιήσουν μία αξιόλογη καριέρα.

 

Ποιος δεν θα θυμάται τους παλιούς διαιτητές που στην πλειοψηφία τους ήταν δυσκίνητοι, απροπόνητοι και υπέρβαροι, κακοί διαιτητές όπου διαιτήτευαν κατα το δοκούν.

 

Άλλωστε είχαμε εδώ στον σύνδεσμο μας αρκετούς διαιτητές οι οποίοι παίζανε μόνον για το μεροκάματο και οι ποιο πολλοί απροπόνητοι και με πολλά κιλά, ποιος δεν θα ξεχάσει έναν διαιτητή ο οποίος αγωνίστηκε σε μεγάλες κατηγορίες ο οποίος δεν κουνιόταν καθόλου από το κέντρο από όπου μάλιστα σφύριζε και τα πέναλτι. Τώρα στην ΕΠΣ και στον  σύνδεσμο διαιτητών όλοι οι διαιτητές είναι γυμνασμένοι με όνειρα και φιλοδοξίες.

 

Δύο απο τους καλύτερους ορθοπεδικούς διαθέτει το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Γρεβενών, μιλάμε για τον Δρόσο και τον Κοντοκότσιο οι οποίοι έχουν χειρουργήσει πάρα πολλούς τραυματίες ποδοσφαιριστές με απόλυτη επιτυχία.

 

Κ.Μ

 

Κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Α΄ και Β΄ κατηγορίας στην ΕΠΣ Γρεβενών. Στην Α΄ κατηγορία ο πρωτοπόρος Γρεβενών Αεράτα αντιμετωπίζει στο γήπεδο του  Αγίου Γεωργίου την Κιβωτό , στο Καρπερό θα διεξαχθεί το ντέρμπι των Χασίων ανάμεσα στο Καρπερό και την Δήμητρα, ένα παιχνίδι πόλος έλξης της ευρύτερης περιοχές.

Αναλυτικά τα παιχνίδια.

Σάββατο 12-10-2013

Κιβωτός – Αεράτα

Καρπερό- Δήμητρα ]

Μέγαρο- Νεοχώρι

Δεσκάτη- ΑΕΠ

Παλιουργιά- Καληράχη

 

Β΄ κατηγορία

Κυριακή 13-10-2013

Μηλιά- Έλατος

Παλαιοχώρι- Αμυγδαλιά

Τριφύλλι- Κοκκινιά

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ