Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τα ζώα που τη γλίτωσαν… «παρατρίχα»!

Ο κόσμος είναι μία πραγματική ζούγκλα και όλα τα ζώα που θα δούμε παρακάτω, πρέπει να ευχαριστούν το Θεό που δεν έγιναν γεύμα κάποιου θηρευτή, αφού τη γλίτωσαν «παρατρίχα»!

Κροκόδειλος, αρπάζει ελέφαντα από την προβοσκίδα: Όταν ξαφνικά το τεράστιο κοπάδι ελεφάντων, βρέθηκε μπροστά σε ένα κροκόδειλο, ενστικτωδώς, σκόρπισαν στο χώρο! Δυστυχώς όμως, ένας νεαρός της αγέλης έμεινε πίσω και πιάστηκε από τα σαγόνια του κροκοδείλου. Ο μικρός όμως ελέφαντας δεν σκόπευε να παραδοθεί αμαχητί και τελικά κατάφερε να ξεφύγει και να επιστρέψει πίσω στο κοπάδι του!

Συνήθως, όταν ένα λιοντάρι βγαίνει να κυνηγήσει για το μεσημεριανό του γεύμα, τότε ο στόχος του, δεν έχει καμία τύχη! Η φωτογραφία αυτή, δείχνει ότι τελικά η τύχη… ευνοεί τους τολμηρούς!

Οι καρχαρίες φημίζονται για τα τρομακτικά άλματα που κάνουν για να καταφέρουν να πιάσουν τη λεία τους! Η μικρή αυτή φώκια δεν πέταξε λευκή πετσέτα, σκαρφάλωσε όπως βλέπουμε στη μύτη του καρχαρία και τελικά… κατάφερε να ζήσει για μία ακόμη μέρα!

Ο πεινασμένος πελεκάνος παραλίγο να καταπιεί ολόκληρο έναν άλλο πουλί που τελικά τη γλίτωσε για μερικά… κλάσματα του δευτερολέπτου!

Αν και οι φαλαινοκαρχαρίες, δεν αποτελούν απειλή για τον άνθρωπο, ο τολμηρός αυτός κολυμβητής, πίεσε λίγο παραπάνω την τύχη του…

Η μαμά αρκούδα, μαθαίνει τα παιδιά της να ψαρεύουν! Κάθεται στην κορυφή ενός καταρράκτη περιμένοντας το μεσημεριανό! Δυστυχώς όμως γι ‘αυτή, οι σολομοί είναι πολύ ευέλικτοι!

Το γενναίο ποντίκι της εικόνας, προσπάθησε με κίνδυνο της ζωής του, να απεγκλωβίσει από το στόμα του εικονιζόμενου φιδιού, έναν φίλο του που επιλέχθηκε ως το μεσημεριανό του ερπετού! Προσπάθησε να τον τραβήξει έξω, αγνοώντας ότι αυτό, μπορεί να είναι το επόμενο θύμα! Τελικά βλέποντας ότι δε τα καταφέρνει, έκανε πίσω, την τελευταία στιγμή!

via

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ