Σύσκεψη για την Αντιπυρική Προετοιμασία στη Δυτική Μακεδονία με συμμετοχή του Δήμου Δεσκάτης
Ο Δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτριος Κόττας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γεώργιος Λαμπρόπουλος , την Παρασκευή 25 Απριλίου 2025 παραβρέθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, με θέμα την προετοιμασία της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων των Οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων της Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη και του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Κώστα Γκιουλέκα.
- Προηγούμενο Ενημέρωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας
- Επόμενο Π. Κουκουλόπουλος: Άλλα στα λόγια και άλλα στα επίσημα έγγραφα, για την εναέρια χαλαζική προστασία της Δυτικής Μακεδονίας


























