Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σύλληψη (4) ημεδαπών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Από αστυνομικούς του Κλιμακίου Συνοριακής Φύλαξης Επταχωρίου – Καστοριάς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τσοτυλίου – Κοζάνης, συνελήφθησαν (4) ημεδαποί ηλικίας 59, 36, 63 & 37 ετών, για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών».

 

Συγκεκριμένα:

Βραδινές ώρες της 25-3-2010 στο Επταχώρι – Καστοριάς, εντοπίσθηκαν να κινούνται ύποπτα με κατεύθυνση προς την Κοζάνη, (2)  επιβατικά Ι.Χ.  αυτ/τα, τα οποία όταν επιχειρήθηκε έλεγχος, οι οδηγοί δεν συμμορφώθηκαν στο σήμα στάθμευσης και ανέπτυξαν ταχύτητα. Κατά την καταδίωξη που επακολούθησε, ακινητοποιήθηκε, το μεν πρώτο, στο οποίο επέβαιναν (3) εκ των συλληφθέντων, και λειτουργούσε ως προπομπός, στο Τσοτύλι Κοζάνης, το δε δεύτερο στο οποίο επέβαινε ο τέταρτος και το χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, στον Πεντάλοφο – Κοζάνης.

Σε νομότυπη έρευνα στο εσωτερικό των οχημάτων, βρέθηκε εντός του δευτέρου οχήματος, μία (1) συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (1) κιλού και (35) γραμμαρίων.

Από έρευνα που διενεργήθηκε κατά μήκος του δρομολογίου της καταδίωξης, βρέθηκαν (3) ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (67) κιλών και (530) γραμμαρίων, τους οποίους ξεφόρτωσε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του δευτέρου οχήματος.

Κατασχέθηκαν συνολικά (68) κιλά και (565) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (2) οχήματα, (3) κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 270 ευρώ.

Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Καστοριάς.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ