Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σχέδιο Πόλεως Γρεβενών: Απάντηση για την υποκρισία του κ. Κουπτσίδη

Με έκπληξη διαβάσαμε στα ΜΜΕ δήλωση του Δημάρχου Γρεβενών, σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις, που αφορούν το σχέδιο πόλεως με το κάτωθι περιεχόμενο.
«η ενεργεία αυτή του ΥΠΕΚΑ δικαιώνει την απόφαση μας να αναστείλουμε την εφαρμογή της πράξης ως προς το κομμάτι της καταβολής από τους δημότες μας της εισφοράς. Όλο αυτό το διάστημα, για το οποίο κατηγορηθήκαμε για αδιαφορία και για ενέργειες λόγων και όχι πράξεων, απαντάμε ότι ο καθημερινός μας αγώνας, που είχε και έχει στόχο το όφελος των δημοτών μας, παίρνει σάρκα και οστά».
Υπενθυμίζεται στον κύριο Δήμαρχο, ότι οι ιδιοκτήτες έδωσαν μάχη, ώστε να πείσουν τη δημοτική αρχή να ανακαλέσει τις πράξεις εισφοράς σε χρήμα και δεν ανακλήθηκαν από το Δήμο με δική του πρωτοβουλία.
Υπενθυμίζεται στον κύριο Δήμαρχο, ότι η αναστολή της εφαρμογής της πράξης είναι αποτέλεσμα της αντίδρασης του κόσμου, που βρέθηκε αντιμέτωπος με την καταβολή δυσβάσταχτων ποσών και ότι, αν δεν υπήρχε η αντίδραση και η αγανάκτηση των πολιτών, σήμερα πολλοί θα βρίσκονταν με βεβαιωμένα χρέη στο δημόσιο ταμείο, από τις επιπόλαιες και αβασάνιστες πράξεις της δημοτικής αρχής.
Υπενθυμίζεται στον κύριο δήμαρχο, ότι αμέσως μετά την κοινοποίηση των πράξεων επιβολής εισφοράς σε χρήμα, πραγματοποιήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, όπου ο ίδιος προσπαθούσε να πείσει τους πολίτες, ότι όλα έγιναν τέλεια και δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ολοκλήρωση του σχεδίου.
Υπενθυμίζεται στον κύριο δήμαρχο, ότι μέχρι πρότινος, ο σύλλογος ιδιοκτητών με αλλεπάλληλες αιτήσεις ζητούσε ενημέρωση για πιθανές ενέργειές του, που έχουν πραγματοποιηθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα και δεν πήρε ποτέ καμία απάντηση.
Αναφέρει ο κύριος δήμαρχος, ότι οι ενέργειες του προς όφελος των πολιτών παίρνουν σάρκα και οστά.
Τον καλούμε λοιπόν να μας πει:
Πόση προβλέπεται να είναι η μείωση της εισφοράς σε χρήμα, σύμφωνα με το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο.
Πότε και με ποιον τρόπο θα αλλάξει η τιμή μονάδος για τα Γρεβενά, από τη στιγμή, που ακόμη δεν έχει ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση προσδιορισμού της τιμής.
Σε τι συνίσταται ακριβώς ο «καθημερινός αγώνας» που έδωσε προς όφελος των πολιτών, για το θέμα αυτό.
Η ανάκληση των πράξεων εισφοράς σε χρήμα, οφείλεται αποκλειστικά στην αντίδραση και αγανάκτηση των πολιτών, έναντι των ενεργειών της δημοτικής αρχής, όταν τότε η δημοτική αρχή το μόνο σφάλμα που αναγνώριζε στις ενέργειές της, ήταν η λάθος αναγραφή του Δικαστηρίου προσφυγής.
Εάν ο κύριος Δήμαρχος φιλοδοξεί πανελληνίως να χρεωθεί τη σύλληψη και εφαρμογή του νέου νομοσχέδιου, το αφήνω στην κρίση των πολιτών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ακινήτων Επεκτάσεως Σχεδίου Πόλεως Γρεβενών
Σπυρίδων Κεχαγιάς.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ