Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ: Ανοιχτή επιστολή στους Δημάρχους και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Η τελευταία πρωτοβουλία της, κατ’ ευφημισμόν, «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας» ξεπερνά κάθε όριο.
Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι στο πρακτικό της ορκωμοσίας σας, λάβατε ένα ερωτηματολόγιο για την «απογραφή» των χαρακτηριστικών και των υποδομών των ελληνικών ΟΤΑ, από τον κ. Φούχτελ που ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά μία πλήρη απογραφή για τα πάντα: Για τα γεωμορφολογικά, πληθυσμιακά, κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά της περιοχές, τις υποδομές, την πολιτιστική δραστηριότητα και – βέβαια – τα απορρίμματα.
Το ερωτηματολόγιο που απέστειλε με απροκάλυπτο τρόπο η «Ελληνογερμανική Συνέλευση» εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας για την προώθηση μεγάλων ιδιωτικών γερμανικών συμφερόντων.
Αδυνατούμε να κατανοήσουμε με ποια θεσμική ιδιότητα ο κ. Φούχτελ απέστειλε το σχετικό ερωτηματολόγιο, όπως και την ανοχή από την ελληνική κυβέρνηση απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές.
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έχει εκχωρήσει και με ποιο δικαίωμα στον κ. Φούχτελ την αρμοδιότητα να παρακολουθεί τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές των ελληνικών Δήμων και Περιφερειών;
Απευθυνόμαστε σε σας πιστεύοντας πως η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ο θεματοφύλακας του δημόσιου πλούτου και των κοινωνικών αγαθών.
Πιστεύουμε επίσης πως η αυτοδιοίκηση που απαξιώνεται καθημερινά και βάλλεται από τις μνημονιακές πολιτικές, πρέπει να ορθώσει το ανάστημα της απέναντι σε αυτούς που καραδοκούν για να βάλουν στο χέρι τον δημόσιο πλούτο.
Επιστρέφεται στον αποστολέα είναι το λιγότερο που μπορεί να γραφθεί επάνω στο ερωτηματολόγιο όπως και σε όποιο άλλο εξωθεσμικό έγγραφο που αποσταλεί στους ΟΤΑ.
Η αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄ βαθμού μπορεί να διαχειριστεί τα του οίκου της με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την προστασία των πολιτών.
ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ