Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και άλλα αδικήματα (28/6/2011)

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε (5) συνολικά ατόμων.

Συνελήφθησαν στην Κοζάνη,  πρωινές ώρες της 27-6-2011 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, πλαστογραφία πιστοποιητικών, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν από αστυνομικούς εντός οικίας, στην οποία είχαν εισέλθει σπάζοντας την κλειδαριά της κυρίας εισόδου και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας (6.000) ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κοσμήματα, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες μαζί με ακόμα δύο (2) άγνωστα άτομα, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών. Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν οι παρακάτω περιπτώσεις κλοπών:

  • Την 27-6-2011 διέπραξαν κλοπές σε δύο (2) οικίες στην Κοζάνη. Στην πρώτη περίπτωση αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας (3.000) ευρώ, ενώ στη δεύτερη περίπτωση αφαίρεσαν έναν (1) Η/Υ, το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ και ένα (1) βιβλιάριο τράπεζας. Επίσης την ίδια ημέρα διέπραξαν και μία (1) απόπειρα κλοπής οικίας στην Κοζάνη.
  • Την 13-5-2011 ο 28χρονος συλληφθείς μαζί με άλλον άγνωστο άνδρα είχε διαπράξει απόπειρα διάρρηξης οικίας στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την προανάκριση ο 31χρονος συλληφθείς υπέδειξε πλαστά έγγραφα ταυτότητας, τα οποία όπως ισχυρίστηκε είχε εφοδιαστεί από άλλο άγνωστο δράστη την 23-6-2011 στην Αθήνα έναντι χρηματικού ποσού, ενώ αποδείχθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα τη 20-6-2011. Ο 28χρονος συλληφθείς είχε στην κατοχή του δελτίο με το οποίο είχε αιτηθεί πολιτικό άσυλο.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος και 28χρονος είχαν συλληφθεί την 2-11-2010 για κλοπή οικίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας., ενώ την 9-10-2010 συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης.

Τα πλαστά έγγραφα ταυτότητας του 31χρονου κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα (1) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων για κλοπή στην Πτολεμαΐδα

Συνελήφθησαν στην Πτολεμαΐδα, απογευματινές ώρες της 27-6-2011, δύο (2)  34χρονοι και δύο (2) 36χρονοι ημεδαποί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με φύλακες της Δ.Ε.Η. για κλοπή.

Ειδικότερα, τρεις (3) εκ των ανωτέρω κατελήφθησαν από φύλακες της Δ.Ε.Η. να αφαιρούν οκτώ (8) κομμάτια χαλκού διαφόρων μεγεθών χρηματικής αξίας (1.000) ευρώ από μεταλλικά κοντέινερ, που βρίσκονται στον χώρο των ορυχείων του κυρίου πεδίου της Δ.Ε.Η.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο τέταρτος δράστης τους είχε μεταφέρει, με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο σημείο για να διαπράξουν την κλοπή και θα τους παραλάμβανε αφού αυτή ολοκληρώνονταν.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι οκτώ (8) πλάκες χαλκού, οι οποίες και αποδόθηκαν στη Δ.Ε.Η. Α.Ε., καθώς και μία νάιλον σακούλα, περιέχουσα διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη ατόμου για κλοπή στην Κοζάνη

Συνελήφθη στην Κοζάνη, μεσημβρινές ώρες της 27-6-2011, 46χρονος ημεδαπός, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης για κλοπή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ προϊόντα αξίας (164) ευρώ, έγινε όμως αντιληπτός από τον Διευθυντή του καταστήματος, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από το ίδιο κατάστημα προϊόντα συνολικής χρηματικής αξίας (5.000) ευρώ.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ