Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνεδρίαση της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Η Γενική Συνέλευση των μελών της Οργάνωσης Γρεβενών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, συνεδρίασε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 με θέμα την κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Πιστοί στις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατικής Συμμαχίας όπως αυτές περιγράφονται στην ιδρυτική της διακήρυξη, έχοντας σαν στόχο την μέγιστη δυνατή  κινητοποίηση περισσότερων πολιτών με σκοπό την ενεργή  και συστηματική συμμετοχή τους στην πολιτική διαδικασία, την προώθηση ενός πολιτικά σοβαρού, μακρόπνοου μεταρρυθμιστικού προγράμματος, που θα δίνει προοπτική διαρκούς ανάπτυξης και προόδου του τόπου, την προσέλκυση στην πολιτική νέων ανθρώπων, από όλους τους τομείς, που έχουν γνώση και δίψα για δημιουργία και προσφορά, την πολιτική έκφραση των  ανθρώπων της δημιουργίας, της καινοτομίας, της γνώσης, του μόχθου και της υγιούς επιχειρηματικότητας, την προώθηση της αποκομματικοποίησης του κράτους, της συλλογικής δράσης στην Ελλάδα και της αποκατάστασης μιας σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στο πολιτικό σύστημα  και την κοινωνία.

Η Δημοκρατική Συμμαχία και η Πρόεδρός της Ντόρα Μπακογιάννη, αποδεικνύουν  έμπρακτα και καθημερινά, πως είμαστε ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, σύμμαχος του πολίτη, πιστό στην ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την εσωκομματική δημοκρατία.

Με γνώμονα την αντιπροσωπευτικότερη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών συζητήθηκαν, αξιολογήθηκαν και προτάθηκαν στην Κεντρική Διεύθυνση του κόμματος οι υποψηφιότητες των συμμάχων συμπολιτών μας για το ψηφοδέλτιο των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Πρόκειται για πρόσωπα νέα και άφθαρτα που τα διακρίνει το ήθος, η σεμνότητα, η εργατικότητα και η εντιμότητα.

Με το πρόγραμμα μας, τη μέχρι σήμερα ασυμβίβαστη πορεία μας και με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου μας, δείχνουμε μια άλλη κατεύθυνση.

Δείχνουμε το δρόμο της διαφάνειας, της ευθύνης, της αποτελεσματικότητας και της ανατροπής του σημερινού σαθρού πολιτικού συστήματος.

Σε αυτή την προσπάθεια σας καλούμε να συστρατευτείτε μαζί μας, για την πατρίδα μας, τον τόπο μας, το μέλλον το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Γρεβενών

Βασίλειος Ντινόπαπας

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ