Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συναρπαστικές μονομαχίες – Τσαπατσάρης και Μπαλοδήμος πρωταγωνίστησαν στην Καληράχη, έκπληξη της Παλιουριάς στον Βατόλακκο

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΡΑΤΑ 2-2: «Στραβοπάτησε» ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή και τις πολλές ευκαιρίες που είχε, με αποτέλεσμα να μείνει στην ισοπαλία. Το ματς έγινε σε ιδανικές συνθήκες και είχε γρήγορο ρυθμό και διαστήματα ποιοτικού ποδοσφαίρου και από τις δύο ομάδες. Μεγάλοι πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν από κάθε ομάδα οι σκόρερ, ο Μάικ Τσαπατσάρης που επέστρεψε δριμύτερος από τραυματισμό, σκοράροντας στο 4΄ (από γύρισμα του Μήττα) και 40΄ (με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πλασέ) και ο Σέργιος Μπαλοδήμος, που σκόραρε στο 12΄ (με μακρινό, ψηλοκρεμαστό σουτ και ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα) και στο 76΄ (με δυνατό σουτ εκτός περιοχής). Στο 53΄ κοντινό σουτ του Μήττα στο οριζόντιο δοκάρι, στο 85΄ σε κόρνερ του Μπαλοδήμου στο οριζόντιο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 77΄ ο Μήττας, που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως πλάσαρε άουτ. Καλός ο διαιτητής Δροβατζίκας (Νικολαϊδης, Λιάκος).
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Δικταπανίδης, Σουβάς (76΄ Γκόγκος), Μ. Καραγιάννης (75΄ Βλάχος), ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ, ΒΑΝΔΗΣ, Δρούγας, ΤΣΙΑΡΑΣ, Παναγιώτου (90΄ Δήμουλας), Μήττας, ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ, Ρόβας.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Χριστάκης, Σούλας, ΚΑΡΑΠΑΣ, ΧΑΣΤΑΣ, ΑΛ. ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ, Κακαφίκας, ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ, Τζάτζης, Τζάτσος, Μπόζιαρης, Κωσταρέλλας (75΄ Κυρατζής).
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ 2-2: Παρά την υπεροχή που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, η ΑΕ Ποντίων έμεινε σε αναπάντεχη ισοπαλία απέναντι στην αξιόμαχη Δόξα Παλιουριάς. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, αμφίρροπος και αγωνιώδης, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια. Στο 20΄ κόρνερ του Σαμαρά, λάθος της άμυνας και ο Κώστας Κερασίδης με κεφαλιά το 0-1, στο 43΄ ανατροπή του Σοφοκλή Κοτσατίσογλου στην περιοχή και στο πέναλτι ευστόχησε ο ξάδερφός του, Άγγελος (1-1). Στο 52΄ φάουλ του Σαμαρά και με προβολή ο Κώστας Κερασίδης έκανε το 1-2, μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, που υποστηρίζουν ότι αφενός το φάουλ δόθηκε ανάποδα και αφετέρου πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 78΄ ο Ντενίς τροφοδότησε τον Δημήτρη Ασλανίδη, που ισοφάρισε. Τρία δοκάρια είχε ο Βατόλακκος, κάθετα σε σουτ των Ντενίς (50΄), Ασλανίδη (86΄), οριζόντιο σε σουτ του Σ. Κοτσατίσογλου (59΄). Στο 90΄ γύρισμα του Άγγελου Κοτσατίσογλου, φωνές από τους γηπεδούχους ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπακωνσταντίνου, ο διαιτητής Καραλιόλιος έδειξε να συνεχιστεί το ματς και διαδοχικά σουτ των Ασλανίδη, Ντενίς απέκρουσε ο Ρίβας. Παράπονα από τη διαιτησία του Καραλιόλιου (Στεργιόπουλος, Γκόλιας) εξέφρασαν οι γηπεδούχοι.
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Κοτίτσα, Τέγος, Χόξα, Ντοβατζίδης, Ζέρβας, Παπαηλίας, Σ. Κοτσατίσογλου, Άγγ. Κοτσατίσογλου, Ντενίς, Μπιζιώτας, Δ. Ασλανίδης.
ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Ρίβας, Τσίπης, Παπακωνστανίνου, Γκουντούλας, Γ. Ασλανίδης, Κακούσιος, Σαμαράς, Κερασίδης, Ράντζας, Παπαδόπουλος, Λαγιόκαπας.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ