Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνέντευξη Δημάρχου Γρεβενών

Στην σημαντική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών την Τετάρτη 7-7-2010 για σύναψη δανείου ύψους 1.100.000 ευρώ αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 8-7-2010.

 

 

 

Το δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή της αξίας του οικοπέδου της Εθνικής Τράπεζας καθώς για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων ή μη οφειλών του δήμου, που ουσιαστικά σε ένα μεγάλο ποσοστό αφορούν μισθοδοσίες υπαλλήλων. Η Δημοτική Αρχή είναι εδώ, είπε ο κ. Νούτσος, σε αγαστή συνεργασία με τους εργαζόμενους και θα συνεχίσει με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της να συμβάλλει στην άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, γιατί αν μη τι άλλο, οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.

 

Ο Δήμαρχος Γρεβενών υπογράμμισε τη δυσμενέστατη οικονομική συγκυρία και την μείωση κατά 40% των εσόδων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αφήνει απροστάτευτους τους εργαζομένους και μάλιστα σε ευαίσθητους τομείς όπως οι κοινωνικές δομές.

 

Μίλησε επίσης για την απόλυτα αρνητική θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Γρεβενών λέγοντας πως ο μικροκομματικός καιροσκοπισμός και η πολιτική ανευθυνότητα υπερκέρασαν δυστυχώς το αυτονόητο…το δικαίωμα των εργαζομένων να αμείβονται για τη δουλειά που προσφέρουν.

 

Τέλος είπε πως «δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Οι πολίτες ήδη νιώθουν στο πετσί τους τα αποτελέσματα της ολιγωρίας, των καθυστερήσεων και των λανθασμένων πολιτικών. Οι αντοχές όλων έχουν πλέον εξαντληθεί. Ευχή όλων μας να μην υπάρξει, όπως πολύ προβλέπουν, η απόλυτη, ολοκληρωτική κατάρρευση».

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ