Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Γρεβενιωτών για τα νέα μετρά της κυβέρνησης και για την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης (Φωτορεπορτάζ)

Οι πολίτες των Γρεβενών διαμαρτυρήθηκαν σήμερα 18 Οκτωβρίου σε μια συγκέντρωση  χωρίς πάθος και πλήθος, που έλαβε χώρα στην πλατεία ελευθερίας μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

 

Οι πολίτες των Γρεβενών διαμαρτυρήθηκαν για τα γενικότερα μέτρα της κυβέρνησης που πλήττουν  όλες τις τάξεις, εργοδοτών και εργαζομένων.

 

Με… την ευκαιρία αυτή(!!!) Επιμελητήριο και εμπορικός σύλλογος συμμετείχαν στην συγκέντρωση θέτοντας θέμα για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου.

 

Έτσι:

 

Χάθηκε η ευκαιρία ενός μεγάλου και ενιαίου συλλαλητηρίου αποκλειστικά και μόνο για το μείζον και επίμαχο θέμα της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης διευκολύνοντας έτσι και τις τοπικές αρχές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση αλλά και την ίδια την κυβέρνηση.

 

Ένα πρόβλημα των Γρεβενών, το μεγαλύτερο των τελευταίων δεκαετιών, << πνίγηκε >> μέσα στην γενική απεργία της ΓΕΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών δήλωσε πως » Η περιφέρεια εδώ και ένα χρόνο τώρα κινείται έντονα με υπομνήματα και επισκέψεις στους αρμόδιους υπουργούς για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης καθώς και με δυο ομόφωνες αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου».

 

Αντίθετα οι Καστοριανοί και οι Φλωρινιώτες προχώρησαν σε απανωτά και δυναμικά συλλαλητήρια αποκλειστικά για το πετρέλαιο θέρμανσης.

 

Να τονίσουμε πως η μοναδική συνδικαλιστική και οργανωμένη δύναμη στην συγκέντρωση ήταν του ΠΑΜΕ, το οποίο έδωσε και έναν αγωνιστικό τόνο.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ