Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στρατός Μαλαισίας: Εντοπίσαμε το αγνοούμενο Boeing στα στενά της Malacca

Τα ραντάρ του στρατού της Μαλαισίας έχουν πιθανότατα εντοπίσει το αγνοούμενο από το πρωί του Σαββάτου αεροσκάφος με τους 239 επιβαίνοντες στα στενά της Μαλακκά, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Ο μαλαισιανός στρατός θεωρεί ότι εντόπισε μέσω ραντάρ το ίχνος του αγνοούμενου αεροσκάφους της Malaysia Airlines στα Στενά της Μalacca, σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου είχε την τελευταία επικοινωνία με την Πολιτική Υπηρεσία Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας, κοντά στις ανατολικές ακτές της χώρας, δήλωσε στρατιωτική πηγή στο Reuters.

Τα Στενά της Μalacca —ένας από τους πιο κομβικούς και πολυσύχναστους διαύλους της ναυσιπλοΐας στον κόσμο— βρίσκονται κατά μήκος της δυτικής ακτής της Μαλαισίας.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι η πτήση με τους 239 επιβαίνοντες έχασε επαφή στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της πόλης Κότα Μπάρου της Μαλαισίας.

“Άλλαξε κατεύθυνση μετά την Κότα Μπάρου και κατέβηκε σε χαμηλότερο ύψος. Μπήκε στα Στενά της Μalacca”, είπε η πηγή στο Reuters, ο οποίος έχει ενημερωθεί για τις έρευνες.

Oι δύο επιβάτες με τα κλεμμένα διαβατήρια

Η αστυνομία της Μαλαισίας εντόπισε έναν επιβάτη που χρησιμοποίησε κλεμμένο διαβατήριο για να επιβιβαστεί στην πτήση και πρόκειται για έναν Ιρανό που σκοπός του ήταν η αίτηση ασύλου και ήθελε να μεταναστεύσει στη Γερμανία, σύμφωνα με το Associated Press, ο οποίος ωστόσο, δεν θεωρείται μέλος οποιασδήποτε τρομοκρατικής οργάνωσης. Όπως μεταδίδει το BBC News, πρόκειται για τον 19χρονο Pouria Nour Mohammad Mehrdad, του οποίου η φωτογραφία από τη στιγμή της επιβίβασης κάνει τον γύρο του κόσμου.

Επίσης, το Γαλλικό Πρακτορείο έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και των δύο ανδρών που επιβιβάστηκαν με κλεμμένο διαβατήριο. Η Interpol δημοσιοποίησε το όνομα του δεύτερου άνδρα που φέρεται να ταξίδευε με κλεμμένο διαβατήριο και αυτός είναι ο Delavar Seyed Mohammadreza.

Κι ενώ οι έρευνες εντείνονται και οι ελπίδες λιγοστεύουν, πολλές είναι οι φήμες σχετικά με τη συμπεριφορά του συγκυβερνήτη του Boeing, καθώς λέγεται ότι συνήθιζε να αφήνει τους επιβάτες -και δη τις όμορφες κυρίες- να τον επισκέπτονται στο κόκπιτ. Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα και επίμαχη φωτογραφία.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις καθώς το κοινό θεωρεί πως δεν είναι πρέπον να γίνονται αναφορές σε ανάρμοστη συμπεριφορά του πιλότου, ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί το αεροσκάφος και ήδη η αγωνία των συγγενών των 239 επιβαινόντων έχει κορυφωθεί.

Τα κινητά των επιβατών καλούν 

Την ίδια στιγμή σύμφωνα, με τους συγγενείς των επιβατών του μοιραίου αεροσκάφους τηλεφωνούν στα κινητά των αγνοουμένων και εκείνα καλούν κανονικά. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι κάποιους τους δείχνουν να είναι online στο κινεζικό facebook που ονομάζεται QQ.

Σύμφωνα με την Washington Post, ένας συγγενής αγνοουμένου υποστηρίζει ότι ο γαμπρός του που αγνοείται φαίνεται να είναι online στο QQ.

Real.g

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ