Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στον τελικό ΑΕ Ποντίων, Δεσκάτη

Η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου και ο Καμβουνιακός Δεσκάτης θα διεκδικήσουν στον τελικό το κύπελλο της ΕΠΣ Γρεβενών περιόδου 2014-15, ύστερα από τους χθεσινούς ημιτελικούς.
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΚΑΡΠΕΡΟ 2-1: Δύσκολα, αλλά δίκαια η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου επικράτησε του αξιόμαχου Άρη Καρπερού και προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στο 52΄ σουτ του Ασλανίδη στο χέρι του Παπαγεωργίου και στο πέναλτι ευστόχησε ο Άγγελος Κοτζατίσογλου (1-0). Στο 65΄ ο Παπατσάνης εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Κιρακλίδης, σουτ του Δούμα, νέα απόκρουση του τερματοφύλακα και με δεύτερη προσπάθεια ο Ευριπίδης Δούμας, ισοφάρισε. Στο 84΄ επέλαση του Καρτσιούνη, γύρισε στον Σοφοκλή Κοτζατίσογλου, που πέτυχε το 2-1. Πολύ καλή η διαιτησία του Θάνου (Τέγος, Λιάκας), με δύο κίτρινες αποβλήθηκαν οι Τσέλα (76΄), Ντεμάι (78΄), οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι δεν υπέπεσε στο φάουλ ο Ντεμάι, στη φάση της αποβολής.
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Γαβρίδης, Τέγος, Οκουτσίδης (60΄ Αράπογλου), Ντοβατζίδης, Άγγ. Κοτζατίσογλου, Χόξα (90΄ Παπαδόπουλος), Σ. Κοτζατίσογλου, Καλαϊτζίδης (60΄ Καρτσιούνης), Μπιζιώτας, Ασλανίδης, Ντεμάι.
ΚΑΡΠΕΡΟ: Κιρακλίδης, Απ. Παπαγεωργόπουλος, Ρότσι, Παπαγεωργίου, Αχ. Κατσίκας (70΄ Χριστοδούλου), Στ. Κατσίκας, Παπατσάνης, Λάμαρης, Τσέλα, Δούμας, Ηλ. Παπαγεωργόπουλος.
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΔΕΣΚΑΤΗ 2-5: Παίζοντας από την αρχή πολύ αποφασιστικά, ο Καμβουνιακός πήρε τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό, μετά από δύο χρόνια. Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Ιωσηφίδη επηρεάστηκαν από τις απουσίες (Τ. Παπαδόπουλος, Νάνος, ενώ αποχώρησε λόγω τραυματισμού και ο Τσιρώνης) και δεν άντεξαν. Οι φιλοξενούμενοι του Άρη Πιτιλάκου είχαν θέληση στο «βαρύ» γήπεδο κι έφθασαν δίκαια στη νίκη. Στο 10΄ ο Τσανεκλίδης τροφοδότησε τον Γιώργο Λάλλο, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα (1-0), στο 15΄ ισοφάρισε ο Κώστας Τσιλιμίκοςμε κοντινό πλασέ. Στο 40΄ σέντρα του Παπατσάνη και με προβολή ο Θανάσης Κούτουλας έκανε το 1-2, στο 50΄ ο Τσιλιμίκος ανέτρεψε τον Γκαραλιάκο και στο πέναλτι ευστόχησε ο Λευτέρης Κουτσαλιάρης (2-2). Στο 65΄ σέντρα του Λιούρα και με κεφαλιά ο Θανάσης Κούτουλας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 70΄ ο Μιχάλης Λιούρας με δυνατό σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 2-4. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Θύμιος Τσικρίκης με ατομική προσπάθεια, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκλεισε το σκορ. Άριστη η διαιτησία του Καραλιόλιου (Στεφούλης, Γκόλιας).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ.Κ. Λάλλος, Καραδήμος, Τσιρώνης (30΄ λ.τ. Ορφανίδης), Γκαραλιάκος, Ορφανίδης, Τζημορόπουλος, Δ. Λάλλος, Γ. Λάλλος, Τσανεκλίδης.
ΔΕΣΚΑΤΗ: Αθανασόπουλος, Λιούρας, Τσικρίκης, Παπατσάνης (80΄ Κούτσικος), Λαγιόκαπας, Γκουγκουγιάννης, Κούτουλας, Φάκας, Πιτιλάκος, Μυλωνάς, Τσιλιμίκος (82΄ Πολίτης).
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ