ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στον τελικό ΑΕ Ποντίων, Δεσκάτη

Η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου και ο Καμβουνιακός Δεσκάτης θα διεκδικήσουν στον τελικό το κύπελλο της ΕΠΣ Γρεβενών περιόδου 2014-15, ύστερα από τους χθεσινούς ημιτελικούς.
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΚΑΡΠΕΡΟ 2-1: Δύσκολα, αλλά δίκαια η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου επικράτησε του αξιόμαχου Άρη Καρπερού και προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στο 52΄ σουτ του Ασλανίδη στο χέρι του Παπαγεωργίου και στο πέναλτι ευστόχησε ο Άγγελος Κοτζατίσογλου (1-0). Στο 65΄ ο Παπατσάνης εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Κιρακλίδης, σουτ του Δούμα, νέα απόκρουση του τερματοφύλακα και με δεύτερη προσπάθεια ο Ευριπίδης Δούμας, ισοφάρισε. Στο 84΄ επέλαση του Καρτσιούνη, γύρισε στον Σοφοκλή Κοτζατίσογλου, που πέτυχε το 2-1. Πολύ καλή η διαιτησία του Θάνου (Τέγος, Λιάκας), με δύο κίτρινες αποβλήθηκαν οι Τσέλα (76΄), Ντεμάι (78΄), οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι δεν υπέπεσε στο φάουλ ο Ντεμάι, στη φάση της αποβολής.
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Γαβρίδης, Τέγος, Οκουτσίδης (60΄ Αράπογλου), Ντοβατζίδης, Άγγ. Κοτζατίσογλου, Χόξα (90΄ Παπαδόπουλος), Σ. Κοτζατίσογλου, Καλαϊτζίδης (60΄ Καρτσιούνης), Μπιζιώτας, Ασλανίδης, Ντεμάι.
ΚΑΡΠΕΡΟ: Κιρακλίδης, Απ. Παπαγεωργόπουλος, Ρότσι, Παπαγεωργίου, Αχ. Κατσίκας (70΄ Χριστοδούλου), Στ. Κατσίκας, Παπατσάνης, Λάμαρης, Τσέλα, Δούμας, Ηλ. Παπαγεωργόπουλος.
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΔΕΣΚΑΤΗ 2-5: Παίζοντας από την αρχή πολύ αποφασιστικά, ο Καμβουνιακός πήρε τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό, μετά από δύο χρόνια. Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Ιωσηφίδη επηρεάστηκαν από τις απουσίες (Τ. Παπαδόπουλος, Νάνος, ενώ αποχώρησε λόγω τραυματισμού και ο Τσιρώνης) και δεν άντεξαν. Οι φιλοξενούμενοι του Άρη Πιτιλάκου είχαν θέληση στο «βαρύ» γήπεδο κι έφθασαν δίκαια στη νίκη. Στο 10΄ ο Τσανεκλίδης τροφοδότησε τον Γιώργο Λάλλο, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα (1-0), στο 15΄ ισοφάρισε ο Κώστας Τσιλιμίκοςμε κοντινό πλασέ. Στο 40΄ σέντρα του Παπατσάνη και με προβολή ο Θανάσης Κούτουλας έκανε το 1-2, στο 50΄ ο Τσιλιμίκος ανέτρεψε τον Γκαραλιάκο και στο πέναλτι ευστόχησε ο Λευτέρης Κουτσαλιάρης (2-2). Στο 65΄ σέντρα του Λιούρα και με κεφαλιά ο Θανάσης Κούτουλας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 70΄ ο Μιχάλης Λιούρας με δυνατό σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 2-4. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Θύμιος Τσικρίκης με ατομική προσπάθεια, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκλεισε το σκορ. Άριστη η διαιτησία του Καραλιόλιου (Στεφούλης, Γκόλιας).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ.Κ. Λάλλος, Καραδήμος, Τσιρώνης (30΄ λ.τ. Ορφανίδης), Γκαραλιάκος, Ορφανίδης, Τζημορόπουλος, Δ. Λάλλος, Γ. Λάλλος, Τσανεκλίδης.
ΔΕΣΚΑΤΗ: Αθανασόπουλος, Λιούρας, Τσικρίκης, Παπατσάνης (80΄ Κούτσικος), Λαγιόκαπας, Γκουγκουγιάννης, Κούτουλας, Φάκας, Πιτιλάκος, Μυλωνάς, Τσιλιμίκος (82΄ Πολίτης).
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ