Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στη Super League ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός

Την άνοδό τους στη Super League πανηγυρίζουν οι ΠΑΣ Γιάννινα καιΠαναιτωλικός, οι οποίοι ξεπέρασαν εύκολα τα εμπόδια των Εθνικού Αστέρα και Διαγόρα αντίστοιχα.

Το πάρτι της ανόδου είχε στηθεί από νωρίς σε “Ζωσιμάδες” και Αγρίνιο, αφού οι δύο ομάδες είχαν καθαρίσει από νωρίς τα παιχνίδια με τους Εθνικό Αστέρα και Διαγόρα αντίστοιχα.

Ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει και επίσημα στη Super League. Οι “ταύροι” επικράτησαν 3-0 του Εθνικού Αστέρα. Στο 8′, ο Μπακαγιόκο έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση, ενώ στο 65′ ο Σκούφαλης πάσαρε με τακουνάκι στον Σιαλμά, που με ανάποδο “ψαλίδι” διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. To τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπακαγιόκο στο 85ο λεπτό.

Κι αν οι φίλοι του ΠΑΣ είχαν πανηγυρίσει και πριν από δύο χρόνια την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, εκείνοι του Παναιτωλικού το έζησαν για πρώτη φορά μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.

Μία ολόκληρη πόλη γιορτάζει την πολυπόθητη άνοδο του Παναιτωλικού στη Super League, έπειτα από 34 ολόκληρα χρόνια. Η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε με 2-0 τον Διαγόρα και αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους χιλιάδες οπαδούς, που κατέκλυσαν το γήπεδο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20′ με κεφαλιά του Καραμαλίκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδωρίδη και “κλείδωσαν” τη νίκη με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θεοδωρίδη στο 52′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μπουμάλ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ