Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σημαντική νίκη πήρε η Σειρήνα από το πολύ αξιόμαχο Νεοχώρι – Κέρδισαν οι πρωτοπόροι

ΚΑΡΠΕΡΟ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-2: Παίζοντας με πολλές αλλαγές στη σύνθεση, οι πρωτοπόροι δυσκολεύτηκαν απέναντι στον γηπεδούχο Άρη. Για τα Αεράτα δεν αγωνίστηκαν οι Βίδρας, Μπαλοδήμος, Αναστασιάδης, Π. Λάλλος, Κουρέλας. Στο 8΄ σε ανατροπή του Δούμα δόθηκε πέναλτι, σε διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, το εκτέλεσε ο Λάμαρης και απέκρουσε ο Χρηστάκης. Στο 30΄ ο διαιτητής Καραλιόλιος απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Ίττη, μέσα σε νέες διαμαρτυρίες. Στο 72΄ κέρδισαν πέναλτι τα Αεράτα, σε ανατροπή του Λάλλου από τον Κιρακλίδη (ζήτησαν και αποβολή του τερματοφύλακα), ευστόχησε ο Θωμάς Λάλλος. Στο 80΄ σέντρα του Αποστολίδη και ο Δημήτρης Γάκης με σουτ έκανε το 0-2, ενώ στο 90΄ ο Καλαϊτζίδης έφυγε μόνος μπροστά, όμως πλάσαρε άουτ. Πολλά παράπονα εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι από τη διαιτησία του Καραλιόλιου (Στεργιόπουλος, Ράτζας).

ΚΑΡΠΕΡΟ: ΚΙΡΑΚΛΙΔΗΣ, Παπάς, ΡΟΣΙ, Καλιακάτσος (78΄ Στ. Κατσίκας), Τεντόγλου (70΄ Χριστοδούλου), ΑΧ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ, Λάμαρης, Παπατσάνης, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Δούμας.

ΑΕΡΑΤΑ: ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ, Βασιλόπουλος, Κατσαντώνης, Θ. ΛΑΛΛΟΣ, Ίττης, Καλαϊτζίδης, Θέμ. Δημόπουλος, Ραφ. Δημόπουλος, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Τζάτσος (64΄ Γάκης).

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ 3-2: Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, που είχε δραματική εξέλιξη, η Σειρήνα πήρε σημαντική νίκη από το πολύ αξιόμαχο Νεοχώρι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν την ανατροπή. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Θόδωρος Αποστολίδης, στο πρώτο του ματς με το Νεοχώρι (αποκτήθηκε από την Κιβωτό).

Στο 14΄ φάουλ του Μπόλη και ο Ανδρέας Λιάκος σημείωσε το 0-1, στο επόμενο λεπτό ο Ντάνιελ Κόνι με ατομική ενέργεια και πλασέ, ισοφάρισε. Στο 32΄ σουτ του Νικολαϊδη στο οριζόντιο δοκάρι, στο 42΄ αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης ο Σάλο. Στο 49΄ κόρνερ του Βαγγέλη Καφετζή και ο Γιώργος Σκόντζας πέτυχε το 1-2, ενώ στο 72΄ ο Στέλιος Μπόλης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Η Σειρήνα του Γιώργου Κούσκουρα δεν το έβαλε κάτω, έτσι στο 85΄ φάουλ του Γιώργου Τσιάτσιου και με κεφαλιά ο Ηρακλής Νικολαϊδης ισοφάρισε, ενώ στο 89΄ ο Φώτης Φαρμάκης με ατομική ενέργεια πέτυχε το 3-2. Πολύ καλή η διαιτησία του Πάνου.

ΣΕΙΡΗΝΑ: Ελευθεριάδης, Γιάννης Τσιάτσιος (50΄ Γιώργος Τσιάτσιος), ΑΛΜΠΙ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, Γρίδας (70΄ Πατσιαρίκας), Κουκουτσέλας, Χρ. Φαρμάκης (60΄ Τσεπίδης), Κολέτσος, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΚΟΝΙ, Φ. Φαρμάκης.

ΝΕΟΧΩΡΙ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Δρουδάκης, Χριστούλης, Σάλο, Σαμαράς, Β. Καφετζής (65 Σόλας), Αποστόλου, ΛΙΑΚΟΣ, Σίμος (73΄ Χρ. Καφετζής), Μπόλης, ΣΚΟΝΤΖΑΣ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ