ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σημαντική νίκη πήρε η Σειρήνα από το πολύ αξιόμαχο Νεοχώρι – Κέρδισαν οι πρωτοπόροι

ΚΑΡΠΕΡΟ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-2: Παίζοντας με πολλές αλλαγές στη σύνθεση, οι πρωτοπόροι δυσκολεύτηκαν απέναντι στον γηπεδούχο Άρη. Για τα Αεράτα δεν αγωνίστηκαν οι Βίδρας, Μπαλοδήμος, Αναστασιάδης, Π. Λάλλος, Κουρέλας. Στο 8΄ σε ανατροπή του Δούμα δόθηκε πέναλτι, σε διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, το εκτέλεσε ο Λάμαρης και απέκρουσε ο Χρηστάκης. Στο 30΄ ο διαιτητής Καραλιόλιος απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Ίττη, μέσα σε νέες διαμαρτυρίες. Στο 72΄ κέρδισαν πέναλτι τα Αεράτα, σε ανατροπή του Λάλλου από τον Κιρακλίδη (ζήτησαν και αποβολή του τερματοφύλακα), ευστόχησε ο Θωμάς Λάλλος. Στο 80΄ σέντρα του Αποστολίδη και ο Δημήτρης Γάκης με σουτ έκανε το 0-2, ενώ στο 90΄ ο Καλαϊτζίδης έφυγε μόνος μπροστά, όμως πλάσαρε άουτ. Πολλά παράπονα εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι από τη διαιτησία του Καραλιόλιου (Στεργιόπουλος, Ράτζας).

ΚΑΡΠΕΡΟ: ΚΙΡΑΚΛΙΔΗΣ, Παπάς, ΡΟΣΙ, Καλιακάτσος (78΄ Στ. Κατσίκας), Τεντόγλου (70΄ Χριστοδούλου), ΑΧ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ, Λάμαρης, Παπατσάνης, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Δούμας.

ΑΕΡΑΤΑ: ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ, Βασιλόπουλος, Κατσαντώνης, Θ. ΛΑΛΛΟΣ, Ίττης, Καλαϊτζίδης, Θέμ. Δημόπουλος, Ραφ. Δημόπουλος, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Τζάτσος (64΄ Γάκης).

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ 3-2: Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, που είχε δραματική εξέλιξη, η Σειρήνα πήρε σημαντική νίκη από το πολύ αξιόμαχο Νεοχώρι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν την ανατροπή. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Θόδωρος Αποστολίδης, στο πρώτο του ματς με το Νεοχώρι (αποκτήθηκε από την Κιβωτό).

Στο 14΄ φάουλ του Μπόλη και ο Ανδρέας Λιάκος σημείωσε το 0-1, στο επόμενο λεπτό ο Ντάνιελ Κόνι με ατομική ενέργεια και πλασέ, ισοφάρισε. Στο 32΄ σουτ του Νικολαϊδη στο οριζόντιο δοκάρι, στο 42΄ αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης ο Σάλο. Στο 49΄ κόρνερ του Βαγγέλη Καφετζή και ο Γιώργος Σκόντζας πέτυχε το 1-2, ενώ στο 72΄ ο Στέλιος Μπόλης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Η Σειρήνα του Γιώργου Κούσκουρα δεν το έβαλε κάτω, έτσι στο 85΄ φάουλ του Γιώργου Τσιάτσιου και με κεφαλιά ο Ηρακλής Νικολαϊδης ισοφάρισε, ενώ στο 89΄ ο Φώτης Φαρμάκης με ατομική ενέργεια πέτυχε το 3-2. Πολύ καλή η διαιτησία του Πάνου.

ΣΕΙΡΗΝΑ: Ελευθεριάδης, Γιάννης Τσιάτσιος (50΄ Γιώργος Τσιάτσιος), ΑΛΜΠΙ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, Γρίδας (70΄ Πατσιαρίκας), Κουκουτσέλας, Χρ. Φαρμάκης (60΄ Τσεπίδης), Κολέτσος, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΚΟΝΙ, Φ. Φαρμάκης.

ΝΕΟΧΩΡΙ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Δρουδάκης, Χριστούλης, Σάλο, Σαμαράς, Β. Καφετζής (65 Σόλας), Αποστόλου, ΛΙΑΚΟΣ, Σίμος (73΄ Χρ. Καφετζής), Μπόλης, ΣΚΟΝΤΖΑΣ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ