Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σημαντική νίκη πέτυχε η Σειρήνα – Χωρίς προβλήματα τα Γρεβενά Αεράτα προχώρησαν σε νέα νίκη

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Σημαντική νίκη πέτυχε η Σειρήνα, βελτιώνοντας σημαντικά τη βαθμολογική της θέση. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα, δίνοντας χώρο στον Κτηνοτροφικό Αστέρα και «χτύπησαν» στις αντεπιθέσεις, καταφέρνοντας να αξιοποιήσει δύο από τις ευκαιρίες. Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αρκετές ευκαιρίες, όμως ήταν τρομερά άστοχοι και το «πλήρωσαν» με ήττα. Μοιραίος παίκτης στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο Δημήτρης Βλάχος, κορυφαίος για τη Σειρήνα ο 16χρονος τερματοφύλακας Σάββας Ελευθεριάδης. Στο 36΄ και στο 37΄ ο Βλάχος βρέθηκε τετ-α-τετ, όμως στην πρώτη περίπτωση απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στη δεύτερη έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 45΄ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ηρακλή Νικολαϊδη ως οφσάιντ, στο 48΄ πλασέ του Σούλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 58΄ και 59΄ Βλάχος και Πιπέργιας αντίστοιχα έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες, στο 77΄ αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Τσιάτσιου, που βρήκε τον πανύψηλο Γρίδα κι εκείνος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 89΄ ο Μάικ Τσαπατσάρης μόνος με τον τερματοφύλακα αστόχησε, στο 94΄ ο Σούλας από 5 μέτρα σούταρε άουτ. Στο 95΄ ο Βλάχος έχασε την ευκαιρία, ενώ στο 96΄ ο Πασάς έφυγε μόνος μπροστά και πλάσαρε τον τερματοφύλακα, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Καλή η διαιτησία του Μωυσιάδη (Στεφούλης, Γκόλιας).

ΣΕΙΡΗΝΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Ι. Τσιάτσιος (86΄ Πατσιαρίκας), Σαχόλι, Φούντογλου, Γρίδας, ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ, Φαρμάκης (85΄ Πασάς), Κολέτσος, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Γ. ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ, Τσεπίδης.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσουμπλίκας, Παπαστεργίου, Καραγιάννης (65΄ Καραπάς), ΠΟΛΥΖΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΑΝΤΑΒΑΣ, Τσάρας, Παπαϊωάννου, Βλάχος, Πιπέργιας (60΄ Τσαπατσάρης), Σούλας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 5-3: Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, οι πρωτοπόροι προχώρησαν σε νέα νίκη, αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου μπήκε πολύ δυνατά και «καθάρισε» ουσιαστικά τον αγώνα από το πρώτο μέρος. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ραφαήλ Αποστολίδης, που πέτυχε τρία γκολ, στο 11΄ (με πλασέ), στο 20΄ (με κεφαλιά, σε σέντρα του Καλαϊτζίδη) και στο 28΄ (με πλασέ). Στο 24΄ ο Θωμάς Λάλλος είχε πλασέ στο κάθετο δοκάρι, όμως ο ίδιος παίκτης στο 34΄ πέτυχε το 4-0. Στο 41΄ ο Δημήτρης Γκαραλιάκος με κοντινό πλασέ μείωσε, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Κώστας αναστασιάδης με θεαματικό ανάποδο «ψαλίδι» έκανε το 5-1. Στην επανάληψη ο ρυθμός των γηπεδούχων ανακόπηκε φυσιολογικά και οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν με τον Τζημορόπουλο (53΄, 80΄). Καλή η διαιτησία του Καραλιόλιου, σε εύκολο, όπως εξελίχθηκε, παιχνίδι. Επόπτες ήταν οι Ρίγκος, Ράτζας.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Χριστάκης (80΄ Πετκανάς), Καλαϊτζίδης, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Κατσαντώνης, Θ. Λάλλος, Ίττης, ΚΟΥΡΕΛΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, Δημόπουλος, Μπαλοδήμος (75΄ Σπηλιώτης), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ. ΛΑΛΛΟΣ, Τσιρώνης, Ορφανίδης, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, Γ. Λάλλος, Τζημορόπουλος, Παπαδόπουλος (46΄ Δ. Λάλλος), Χ. Λάλλος ΙΙ, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ, Στεφόπουλος.

*Στο μοναδικό χθεσινό παιχνίδι, το Νεοχώρι του Δημήτρη Μπόλη πέρασε νικηφόρα από την Κιβωτό. Από δύο γκολ για το Νεοχώρι πέτυχαν οι Γιώργος Σκόνδρας (6΄, 59΄), Θωμάς Σίμος (22΄, 26΄), το άλλο ο Στέλιος Μπόλης (76΄). Ο Αλιάκμων Κιβωτού είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 19΄.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ