Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σημαντική η βοήθεια που προσφέρει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών όπου είναι αντιπρόεδρος ο Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς Δημήτρης Ρίζος

Απότομη ήταν η προσγείωση για την ομάδα του Πυρσού, με την προχθεσινή συντριβή στην Λάρισα από την ιστορική ομάδα της ΑΕΛ με σκορ 5-0.

Με υποτιμητικά σχόλια αναφέρεται ο τύπος της Λάρισας για την ομάδα του Πυρσού, μάλιστα η μεγάλη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία» τονίζει ότι ο Πυρσός δεν υπήρχε προχθές στο γήπεδο.

Τώρα πρέπει όλοι στον Πυρσό να ξεχάσουν το προχθεσινό εφιαλτικό απόγευμα στην Λάρισα και να εστιάσουν την προσοχή τους το Κυριακάτικο παιχνίδι με Θεσπρωτικό στο ΔΑΚ.

Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν προχθές στο Αλκαζάρ ώστε να σταθούν δίπλα στην ομάδα του Πυρσού, αποχώρησαν όμως με σκυμμένο το κεφάλι τόσο για την βαριά ήττα όσο και για την κακή εμφάνιση της ομάδας, με λίγα λόγια δεν περιμέναμε να μην ηττηθεί ο Πυρσός αλλά τουλάχιστον νε είχαμε μία καλή αγωνιστική εικόνα.

Στα χαρτιά κερδίζει το παιχνίδι με την Κοκκινά η Αμυγδαλιά, το οποίο έληξε 0-0, η Κοκκινιά χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε δελτίο στην Θεσσαλονίκη.

Εμείς τονίζουμε οι παράγοντες της Κοκκινιάς δεν το γνώριζαν; Αλλά μάλλον το έπαιξαν πονηροί και την πατήσανε, ας πρόσεχαν.

Στο West παραχώρησαν προχθές συνέντευξη ο τεχνικός των πρασίνων Σωτήρης Μαυροδήμος και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Τσίπης. Η συνέντευξη δόθηκε μετά το στραπάτσο του Πυρσού στο Αλκαζάρ.

Στεναχωρημένος ήταν ο Πρόεδρος του Πυρσού και διευθύνων σύμβουλος Πατσιούρας Δημήτρης από την βαριά ήττα της ομάδας τους.

Σημαντική η βοήθεια που προσφέρει στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών όπου είναι αντιπρόεδρος ο διευθυντής της τράπεζας Πειραιώς Δημήτρης Ρίζος καθώς υπερβαίνει πολλές φορές τα τυπικά καθήκοντα, ένας πολύτιμος συνεργάτης του Προέδρου Γιώργου Κοσματόπουλου ο οποίος αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες του, επιπλέον αρκετές φορές δίνει λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Ο κ. Ρίζος πριν ασχοληθεί ως παράγοντας με το ποδόσφαιρο είχε διαπρέψει εντός των αγωνιστικών χώρων με την φανέλα του Πυρσού ενώ και η επαγγελματική του σταδιοδρομία ως διευθυντής τράπεζας είναι επιτυχημένη.

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Κώστα Κυριάκου στον αθλητισμό του Νομού μας, ο ίδιος υπηρετεί το Βόλει στον Γυμναστικό Σύλλογο με απόλυτη επιτυχία πάνω από είκοσι και πλέον χρόνια.

Τον αγώνα Πανθρακικού- Αστέρα Τρίπολης διαιτήτευσε προχθές ο Θάνος Δημήτρης με έναν εκ των βοηθών του κ. Χαράδη και οι δύο διαιτητές της ΕΠΣ Γρεβενών.

Διαιτητής του προχθεσινού αγώνα Γ΄ Εθνικής Κρανούλας – Πενταλόφου ήταν ο Δροβατσίκας με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Στεφούλη, η βαθμολογία του παρατηρητή ήταν υψηλή και για τους τρείς.

Η ταπεινή μας άποψη όμως είναι ότι ο Δρομβατσίκας στο μόνο που υστερεί είναι στον τομέα της φυσικής κατάστασης όπου πρέπει να δουλέψει σκληρά.

Αν και ξεκίνησαν με νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Γυμναστικό Σύλλογος Βόλεϊ Γυναικών προχθές ηττήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο από την ομάδα της Ανατόλια με σκορ 3-0.

Αρκετές διαμαρτυρίες είχαμε από φιλάθλους του Πυρσού για την τιμή του εισιτηρίου, ενώ ξεκίνησε σωστά η διοίκηση με πέντε ευρώ στην συνέχεια το ανέβασε στην τιμή των δέκα ευρώ.
Ρεπορτάζ είχε προχθές η εφημερίδα τα «ΝΕΑ» για τις Ακαδημίες προδοσφαίρου, όπου νεαροί και γονείς αρχίζουν τόσο όμορφα και αγνά

Στην συνέχεια όμως αρχίζουν να συγκρίνουν τους παίκτες ακούνε και κανένα λόγο από το διπλανό τους και αρχίζει ο εκκολαπτόμενος ποδοσφαιριστής να κάνει τρεις προπονήσεις την μέρα.

Οι προπονήσεις καθ’ οδόν είναι αφόρητες. Κάθε φόρα το παιδί που πηγαίνει στο γήπεδο ισοδυναμεί με τρεις προπονήσεις η μία είναι που τον φέρνει ο γονιός και του λέει στη διαδρομή. Πρόσεξε μην κάνεις αυτό, εκείνο και το άλλο. Στο αθλητικό κέντρο η προπόνηση γίνεται υπό την επίβλεψη του γονιού στην εξέδρα καθετί που κάνει τον κοιτάζει, γι αυτό μακριά οι γονείς.
Είναι παγκόσμιο πρόβλημα αλλά εμείς οι Ελληνες έχουν το μεγαλύτερο, ο γονιός ξέρει τα πάντα χειρούργος, διαιτητής και γυμναστής λέει ο Θεόδωρος Ροδόπουλος, αντιπρόεδρος Ελλήνων προπονητών.
Κ.Μ

 

Σωτήρης Μαυροδήμος
Με κάποιες αξιώσεις
Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα ΑΕΛ-Πυρσού Γρεβενών με 5-0 ο τεχνικός των φιλοξενουμέ¬νων Σωτήρης Μαυροδήμος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Θέλω να δώσω συγχαρητή¬ρια στην ΑΕΛ. Είναι ομάδα ανώ-τερης κατηγορίας και αυτό δεν χρειάζεται συζήτηση. Εμείς ήρθαμε στη Λάρισα με κάποιες αξιώσεις έχοντας μια νεανική ομάδα με τους περισσότερους — παίκτες να είναι από τα Γρεβενά και έχοντας ως στόχο στο μέλλον να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Δυστυχώς το ματς δεν πήγε όπως τα περιμέναμε. Γνωρίζαμε καλά ότι θα δεχτούμε πίεση αλλά οι παίκτες μου στο πρώτο ημίχρονο είχαν άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό της ΑΕΛ. Αυτό δεί-χνει την απειρία της ομάδας και το σημερινό είναι ένα καλό μάθημα για το πώς είναι να αντιμετωπίζεις παίκτες έμπειρους και με φιλο¬δοξίες να αλλάξουν κατηγορία. Εμείς δεν πτοούμαστε από την ήττα, αν και είμαι προβληματισμένος από την εμφάνιση. Εμάς ο στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή και εκεί πάνω θα δουλέψουμε στη συνέχεια».

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ