Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σημαντικά αθλητικά γεγονότα που σημάδεψαν τον νομό μας το 2013

Σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Κοσμίδη του Κάστωρ, έχει έρθει η διοίκηση του Πυρσού , απομένουν τα τυπικά και η υπογραφή του ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην παγκόσμια γυμνασιάδα στίβου, ο 17χρονος αθλητής στίβου της Δεσκάτης στα 800 μέτρα Κοτίτσας, έχει ανεβάσει τον πήχη, αλλά τώρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το διάβασμα , όπου τον Μαϊο δίνει Πανελλήνιες.

Μετά από μια επιτυχημένη θητεία στον Γυμναστικό Σύλλογο όπου σημείωσε αρκετές επιτυχίες με αποκορύφωμα αρκετές πανελλήνιες νίκες η Θεοδοσία Μάρκου , πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή, στον τόπο των σποδών της.

Συνεχίζει την προετοιμασία και τις προπονήσεις ο Πρωτέας, παρότι το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 12 Ιανουαρίου , ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης θέλει να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Το γράψαμε και το ξαναγράψαμε ότι αρκετοί γονείς ποδοσφαιριστών πιέζουν την διοίκηση και τον προπονητή του Πυρσού να παίρνουν τα παιδιά τους στις αποστολές ή να τους βάζουν να αγωνιστούν , χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες τους.

Εμείς τονίζουμε ότι από την ομάδα του Πυρσού πρέπει να αποχωρήσουν αρκετοί μικροί ποδοσφαιριστές και να πάνε στα χωριά τους να πάρουν συμμετοχές.

Και τέλος πρέπει να καταλάβουν οι γονείς ότι πιο εύκολο γίνεσαι γιατρός παρά ποδοσφαιριστής , διότι πας στην Ρουμανία και γίνεσαι γιατρός ενώ ποδοσφαιριστής πρέπει να έχεις προσόντα.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ έστω και δειλά – δειλά, δηλαδή έπρεπε να πλησιάσουν εκλογές και να αρχίσουν οι εργασίες.

Ποιος όπως σκέφτεται την νεολαία; Κανείς! Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα ο σεβασμός απέναντι στους νέους είναι μηδαμινός.

Βλέπουμε το κολυμβητήριο όπου οι υπεύθυνοι παίζουν με τα μικρά παιδιά , την μια βάζουν πετρέλαιο την άλλη όχι. Αυτήν είναι η Ελλάδα μας.

Σημαντικά αθλητικά γεγονότα που σημάδεψαν τον νομό μας το 2013

Σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά το 2013. Αθλητικά γεγονότα που στιγμάτισαν τον νομό μας ήταν η άνοδος του βόλεϊ γυναικών στην Α2 μετά από αρκετά χρόνια , αν και μέχρι τώρα η πορεία όχι η αναμενόμενη. Την παραμονή στην κατηγορία του Πυρσού οριακά αν και αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα . Στο μπάσκετ είχαμε την καλή πορεία του Πρωτέα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής , μία ομάδα που τιμάει τον αθλητισμό και φυσικά το μπάσκετ του νομού μας. Στον στίβο είχαμε την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του αθλητή της Δεσκάτης Κοτίτσα Χρήστο στα 800 μέτρα στην παγκόσμια Γυμνασιάδα που διεξήχθη στην Βραζιλία. Πρωταθλήτρια ομάδα στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας στην ΕΠΣ Γρεβενών αναδείχθηκε η ομάδα του Καμβουνιακού Δεσκάτης, όπου στους αγώνες μπαράζ όπου συμμετείχε για την άνοδο στην Γ Εθνική είχε μία κακή πορεία με συνεχόμενες ήττες, που πρέπει να προβληματίσει τους διοικούντες και τον προπονητή της Δεσκάτης, διότι μην ξεχνάμε πάντα η Δεσκάτη διέθετε μια ισχυρή ομάδα και η πορεία της ήταν πάντα θετική όχι όπως η φετινή που έγινε σάκος του μποξ για τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες μπαράζ. Στην β κατηγορία της ΕΠΣ πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Νεοχωρίου η οποία κέρδισε σε αγώνα μπαράζ την ομάδα της Αμυγδαλιάς και ανέβηκε στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Γρεβενών . Το 2013 είχαμε επίσης το κλείσιμο του κολυμβητηρίου στερώντας έτσι την προπόνηση αρκετών μικρών παιδιών του κολυμβητικού συλλόγου Μέγα Αλέξανδρου και όχι μόνον. Έναρξη λειτουργίας πραγματοποιήθηκε τον Απρίλη και στην συνέχεια με τα τραγελαφικά γεγονότα , μία να κλείνει και μία να ανοίγει, με τους υπευθύνους του δήμου να μην δείχνουν ανάλογο σεβασμό στα μικρά παιδιά . Το θετικό για την χρονιά που φεύγει είναι η έναρξη επιτέλους δειλά – δειλά των εργασιών για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ , ένα όνειρο ζωής για τους αθλητές του στίβου της πόλης μας και όχι μόνον.

 

 

Λευκάδια – Πυρσός 2-1

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη προχθές την Κυριακή στο γήπεδο τον Λευκαδίων , ο Πυρσός ηττήθηκε με σκορ 2-1 , ήταν ένα καλό τεστ για τους πράσινους , ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα. Ο τεχνικός Πέτρος Τσούκλης χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στην διάθεση του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα . στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα , κοντά σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα  Κοσμίδη του Κάστωρ είναι οι πράσινοι.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ