Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σε πολύ βαρύ κλίμα οι προπονήσεις του ΠΥΡΣΟΥ – Αρκετοί τραυματίες για τον αγώνα της Κυριακής

Την πρώτη θέση κατέλαβε στο τουρνουά τέννις που διεξήχθη προχθές Κυριακή στην Κατερίνη η 11χρονη Θεοδώρα Χαντάβα.

 

Από νίκη σε νίκη βαδίζει η Θεοδώρα Χαντάβα η οποία προπονείται στις εγκαταστάσεις τέννις στην Κοζάνη ως γνωστόν οι εγκαταστάσεις του δικού μας γηπέδου στην περιοχή Μερά είναι σε κακή κατάσταση εδώ και χρόνια και εγκυμονεί κινδύνους για τους αθλούμενους.

 

Η Θεοδώρα Χαντάβα το καλοκαίρι συμμετείχε σε καμπ τέννις στη Γαλλία όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες που θα τις φανούν χρήσιμες στο μέλλον της το οποίο προβλέπεται λαμπρό.

 

Παρότι η Χαντάβα είναι μόλις 11 χρονών την διακρίνει η σοβαρότητα, η όρεξη και η διάθεση για σκληρή δουλειά σε συνδυασμό πάντα με το ταλέντο της όλα αυτά συνηγορούν για ένα πετυχημένο μέλλον στο χώρο του τέννις.

 

Βαρύ το κλίμα στην ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ άλλωστε οι πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα έχουν κάνει τη ζωή των παικτών δύσκολη. Ελπίζουμε κάποια στιγμή η ομάδα να ανακάμψει ώστε να πετύχει τον στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Oικονόμος Τσαριτσάνης – ΠΥΡΣΟΣ την Κυριακή

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα, άλλωστε μετράει πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες ο τεχνικός Μιχάλης Μαυρίδης δίνει βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι και τονίζει στους παίκτες ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα πάντα μέσα από τη σκληρή δουλειά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα υπάρχουν αρκετοί τραυματίες Τσιάτσιος – Τραυλός – Λάλλος Θωμάς και οι οποίοι κάνουν θεραπεία και ελπίζεται ότι θα αγωνιστούν την Κυριακή.

Σε δηλώσεις στην «Ε» ο αμυντικός Θωμάς Λάλλος τόνισε ότι την Κυριακή στην Τσαριτσάνη θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και θα ξεκινήσει η ανάκαμψη διαθέτουμε δυνατή ομάδα αλλά σταθήκαμε άτυχοι στα παιχνίδια που δώσαμε.

 

Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν και όλοι πρέπει να μην πυροβολούμε την ομάδα διότι δεν κερδίζουμε κάτι.

 

Την πρώτη νίκη επιζητά την Κυριακή η ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ αντιμετωπίζει στις 5.00 την ομάδα Αίολου Αστακού στο κλειστό γυμναστήριο. Στους φιλάθλους επικρατεί συναγερμός και ετοιμάζονται να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα ωθήσει την ομάδα να φτάσει στην νίκη.

 

Απών από το παιχνίδι θα είναι ο Θανάσης Ιωαννίδης του τέθηκε εκτός αγώνων για όλη την αγωνιστική περίοδο λόγω προβλήματος στο γόνατο.

 

Σε χρόνο ρεκόρ έγινε η αποκομιδή σκουπιδιών στην περιοχή ΜΕΡΑ εκεί όπου γίνεται το παζάρι όπου δίπλα υπάρχουν οι πανέμορφες εγκαταστάσεις εκεί όπου προπονούνται και παίρνουν τα πρώτα βήματα ποδοσφαίρου 100 μικρά παιδιά.

 

Ακόμη δεν έχουν κυβερνήσει και ξεκίνησαν οι διενέξεις, μιλάμε για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας που βρίσκονται σε έντονη αντιπαράθεση.

 

Τρεις ομάδες από την περιοχή των Χασίων έμειναν για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών. Δεσκάτη- Καρπερό- Δήμητρα και με την ομάδα της ΑΕΠ Βατολάκου να συγκροτούν την ημιτελική φάση.

 

Καθημερινά δίνει το παρών στις προπονήσεις των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών ο Πρόεδρος Γιώργος Κοσματόπουλος ο οποίος είναι και ο ιδρυτής των Ακαδημιών πριν δέκα χρόνια.

 

Ο Γιώργος Κοσματόπουλος πριν λίγα χρόνια  έφερε στα Γρεβενά την περίφημη Ακαδημία τους Αγιάς η οποία έδωσε σειρά φιλικών παιχνιδιών με τις Ακαδημίες της ΕΠΣ.

 

Από νίκη σε νίκη βαδίζει η ομάδα της ΑΕΠ Βατολάκου η οποία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ο τεχνικός Λάλλος Χρήστςς δημιούργησε ναι δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα.

Η οποία έχει στόχο τον πρωταθλητισμό και φυσικά γιατί όχι την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μέσα απ την διαδικασία μπαράζ που θα διεξαχθεί την άνοιξη.

 

Από τους καλύτερους παίκτες που εντάχθηκαν  την  καλοκαιρινή περίοδο στο ρόστερ του Πυρσού είναι ο 19 χρόνος Στεργιανός Κυριάκος, πρέπει όμως να γίνει πιο καλός και ουσιαστικός.

 

Αρκετή δουλειά έχει να κάνει ο γενικός αρχηγός του Πυρσού Γιώργος Κουτσομήτρος ο οποίο διαθέτει όλα τα προσόντα ώστε να αναδειχθεί ως ηγέτης στην διοίκηση, άλλωστε είναι εργασιομανής και ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους και στην κοινωνία του Νομού μας.

 

Στα ίδια επίπεδα με τα περσινά βλέπουμε να κινείται και φέτος η ομάδα του Καμβουνιακού Δεσκάτης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ, μία ομάδα άτολμη και χωρίς έντονη προσωπικότητα όπως παλαιότερα.

 

Σε χρόνο ρεκόρ όπως γράψαμε έγινε η αποκομιδή σκουπιδιών στην περιοχή Μερά εκεί που γίνεται το παζάρι και δίπολα ακριβώς είναι οι πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών όπου προπονούνται 100 μικρά παιδιά.

 

Επίσης φέτος παρατηρήθηκε το εξής: η Δημοτική αρχή επιστράτευσε την υδροφόρα που έπλυνε το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να απομακρύνει τα πολλά καρφιά που σε παρελθόντα έτη αυτό δεν γινότανε.

 

Απαράδεκτη η συμπεριφορά κάποιων μεμονωμένων  θέλουμε να πιστεύουμε συμπολιτών μας  οι οποίοι πετούν συχνά τα σκουπίδια τους εκτός των κάδων στο εσωτερικό της πλατείας προκαλώντας έτσι ρύπανση.

 

Εκλογές προκηρύχθηκαν στην Ένωση Αστυνομικών υπάλληλων Γρεβενών, πολλοί αστυνομικοί εκτίθενται και εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε να εκλεγούν οι ικανότεροι,

 

Διαβάζαμε προχθές ότι χτυπάει καμπανάκι για 3.362 αγροτικούς συνεταιρισμούς- σφραγίδες όπου μέχρι τις 20 Νοεμβρίου καλούντα να αποδείξουν ότι λειτουργούν νόμιμα.

 

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι ελάχιστοι συνεταιρισμοί λειτούργησαν σωστά, στους πιο πολλούς επικρατούσε μία κατάσταση χαώδες όχι νόμιμη με κομματικούς διορισμούς και με χίλια μύρια προβλήματα.

 

Έχουμε το δικό μας παράδειγμα της δικής μας Ένωσης Γεωργικών συνεταιρισμών όταν πριν λίγα χρόνια εξαφανίστηκε φορτηγό καθοδόν προς τη Θεσσαλονίκη φορτωμένο με φέτα του τυροκομείου της Ένωσης μας.

 

Στην Ρόδο  όπως μάθαμε έγινε το συνέδριο των ΕΛΤΑ, δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί στην Αθήνα ή κάπου κοντά ώστε να μην ξοδευτούν πολλά χρήματα;

 

Αλλά οι συνδικαλιστές δεν καταλαβαίνουν από αυτά μεσούσης  της οικονομικής κρίσης σπαταλούν άσκοπα χρήματα του Ελληνικού λαοί χωρίς φειδώ.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ