Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σε περιπέτειες μπαίνει ο Πυρσός μετά την ήττα στο ΔΑΚ από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης…

Δεν μπόρεσε προχθές ο Πυρσός να αποφύγει την ήττα στο ΔΑΚ από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης , και έτσι τα πράγματα για την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία , στενεύουν.

Έτσι στα υπόλοιπα επτά εναπομείναντα παιχνίδια οι πράσινοι καλούνται να πραγματοποιήσουν υπέρβαση, πράγμα δύσκολο.
Ανταποκρίθηκαν σε ακόμη ένα παιχνίδι οι φίλαθλοι του Πυρσού στο κάλεσμα της διοίκησης , ώστε να βοήθησουν την ομάδα, στο τέλος όμως έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι.

Σε περιπέτειες μπαίνει ο ΠΥΡΣΟΣ μετά και την προχθεσινή ήττα στο ΔΑΚ από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 2-1. Παρότι οι πράσινοι προηγήθηκαν στο σκορ, η ομάδα της Τσαριτσάνης πέτυχε την ολική ανατροπή. Αλλωστε η ομάδα της Ελασσόνας έστειλε προειδοποιητικές βολές με τα δύο δοκάρια που είχε στο 12’ με τον Κοστούλα και τον Καμπούρη στο 25’

Δυσανασχέτησε με την αλλαγή ο Στέλιος Τζερεμές, άποψη μας είναι ότι ο Τζερεμές ήταν θετικός, πρέπει όμως να σεβαστούμε και την άποψη του προπονητή Πέτρου Τσούκλη , ο οποίος πιθανόν να τον αντικατέστησε για λόγους τακτικής.
Οι πράσινοι απώλεσαν βαθμούς στο ΔΑΚ από ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού , έτσι δεν πρέπει να σταθούμε στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο οποίος διαθέτει μια από τις καλύτερες μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες.
Έτσι πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Κάστωρ στην Καστοριά. Με νίκη αναπτερώνονται οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.
Κακός ο διαιτητής του προχθεσινού αγώνα με την Τσαριτσάνη , δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτυ και γενικά έδειξε εμπάθεια στην ομάδα μας.
Λάθος του Κοσμίδη να διαμαρτυρηθεί με την λήξη του αγώνα και να δεχτεί την κόκκινη κάρτα. Έτσι η ομάδα θα στερηθεί στον αγώνα με τον Κάστωρ των υπηρεσιών του.
Ο Πυρσός πληρώνει τώρα την επιθετική δυστοκία δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Όσο για τον Σικαλόπουλο, βρέθηκε σε θέση βολής με το τέρμα άδειο και δεν μπόρεσε να σκοράρει . Το σκορ στο σημείο εκείνο ήταν 1-0.
Την ήττα γνώρισε προχθές η ομάδα βόλεϊ ΤΟΥ Γυμναστικού Συλλόγου στην Θεσσαλονίκη από την ομάδα ΑΣ Ελπίς και έτσι οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία λιγοστεύουν.
Αντίθετα προχθές Κυριακή η ομάδα του Πρωτέα σημείωσε νίκη στην Βόνιτσα επί της τοπικής ομάδας, πιστοποιώντας έτσι την θετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πρωτέα από τον Γιάννη Χασιώτη αρκετοί το είχαν δεχθεί με επιφύλαξη , ο Χασιώτης όμως τους διέψευσε όλους και έδειξε ότι του αρέσουν τα δύσκολα.
Με την Ακαδημία ποδοσφαίρου Κρόνου Καστοριάς αγωνίστηκαν προχθές το Σάββατο στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών τμήματα των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών.
Εκεί οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών της ΕΠΣ , απήλαυσαν το ποδόσφαιρο , χαρήκανε , σκόραραν , κάτω από τις οδηγίες φυσικά των εξειδικευμένων προπονητών.
Τον όγδοο χρόνο λειτουργίας διανύουνε οι Ακαδημίες της ΕΠΣ Γρεβενών, από όπου ξεπήδησαν αρκετά ταλέντα , βλέπε Ντινόπουλος, Ολυμπιακός Βόλου τώρα.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ