Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σε καλό….δρόμο! (6/7/2011)

Κάνοντας χρήση του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, επανήλθε στην προηγούμενη ερώτηση του, για την αποκατάσταση του δρόμου Γρεβενών-Καλαμπάκας, ο Περιφερειακός Συμβουλος Δημήτρης Ψευτογκάς.
Αφού έλαβε τον λόγο είπε τα εξής:
Κύριε πρόεδρε,
Επανερχόμενος στην προηγούμενη ερώτησή μου,προς τον κ. Περιφερειάρχη, για την αποκατάσταση του Εθνικού δρόμου Γρεβενών- Καλαμπάκας, ο οποίος υπέστη μετά το ατύχημα και το κλείσιμο των Τεμπών, ως παρακαμπτήρια οδός, μεγάλες φθορές, ένεκα και του μεγάλου όγκου οχημάτων και ιδιαίτερα οχημάτων βαρέος τύπου.Εκείνα που ρωτήσαμε δεν απαντήθηκαν, με την επίκληση της αναρμοδιότητας της Περιφέρειας.
Τώρα που απο 1ης Ιουλίου, οι αρμοδιότητες αυτές περιήλθαν στην αιρετή Περιφέρεια ,επανερχόμεθα και θα επανέλθουμεκαι πάλι, όταν χρειαστεί, για να πάρουμε τις απαντήσεις επί των όσων ερωτήσαμε δηλαδή:
Τι δαπανήθηκε, απο ποιόν εκτελάστηκε, αν ολοκληρώθηκε το έργο και άν εξοφλήθηκε και κυρίως το χρονοδιάγραμμα του έργου, αν ελέγχθηκε και απο ποιόν και τι ενέργειες προτίθεσθε να κάνετε για την ταχεία και αρίστη αποκατάσταση του.
Εκείνο που τώρα έχω χειροπιαστό και μπορώ να ενημερώσω το σώμα, είναι ότι, μετά την ερώτησή μου και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα και ακούγοντας τις προτροπές σας, να απευθυνθώ στην κυβέρνηση και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και μετα απο συντονισμένες ενέργειες και παρεμβάσεις, άρχισε η αποκατάσταση του δρόμου!
Πλήν όμως η αποκατάσταση στο επίμαχο τμήμα- και πιο επικίνδυνο- δηλ. απο Γέφυρα Βενέτικου έως τους Αγ. Θεοδώρους, δεν έχει ολοκληρωθεί.
Εμείς θα είμαστε σε ετοιμότητα και όσον μας αφορά στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων ενός Περιφερειακού Συμβούλου, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και για τον έλεγχο και για την υλοποίηση του έργου.
Επιζητούμε και την δική σας βούληση και τις απαιτούμενες ενέργειες, κύριε Περιφερειάρχη, ώστε σύντομα να αποκατασταθεί ένας δρόμος υψηλού και ειδικού κυκλοφοριακού φόρτου και κυρίως μεγάλης επικινδυνότητας.

Δημήτρης Ψευτογκάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας.

Υστερόγραφο:
Μετά απο ενημερωτική παρέμβαση του κ. Ν. Κουίμτζίδη, μηχανικού της ΔΕΣΕ, πληροφορηθήκαμε ότι, ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 4.000.000 ευρώ και ότι ο εργολάβος έχει περιθώριο μέχρι το τέλος Ιουλίου να ολοκληρώσει την αποκατάσταση.
Ίδωμεν!

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ