Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ρύθμιση «ανάσα» για οφειλέτες σε δήμους από τον Υπουργό Εσωτερικών. Έρχεται ρύθμιση στη Βουλή

Για ρύθμιση «ανάσα» με αναδρομική ισχύ για χιλιάδες οφειλέτες, πολίτες και επιχειρήσεις, που χρωστούν στους δήμους από μικρά έως και υπέρογκα ποσά, δεσμεύτηκε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος μετά από συνεργασία που είχε με τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον νέο Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Με τη ρύθμιση, η οποία αποτέλεσε αίτημα της αυτοδιοίκησης, δίνεται η δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να ρυθμίσουν τις οφειλές τους καταβάλλοντας έως και 100 δόσεις, απαλλασσόμενοι από προσαυξήσεις και πρόστιμα (πληρώνουν μόνον το κεφάλαιο της οφειλής σε εφάπαξ καταβολή) πέραν της 14ης Αυγούστου που έληγε η σχετική προθεσμία για τη διευθέτηση των οφειλών τους. Οι οφειλέτες είναι μεγάλες εταιρείες, καταστηματάρχες αλλά και φυσικά πρόσωπα, που μπορεί να χρωστούν από 300-500 ευρώ μέχρι και υπέργογκα ποσά,

Ο Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε ότι αμέσως μόλις ανοίξει η Βουλή κατά το γ΄ θερινό τμήμα, θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση με αναδρομική ισχύ με την οποία θα προσπεραστεί ο σκόπελος για όσους δεν υπέβαλαν την σχετική αίτηση προς τους Δήμους μέχρι την 14η Αυγούστου.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε τον Υπουργό Εσωτερικών για την άμεση παρέμβασή του και εξέφρασε την ικανοποίησή του, δηλώνοντας ότι «με τη ρύθμιση αναμένεται να δοθεί σημαντική ανάσα στους δήμους, αλλά και στους οφειλέτες να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους. Ευχαριστώ τόσο τον Υπουργό κ. Ντινόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή του, όσο και τον νέο Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό με τον οποίο εγκαινιάζουμε μια αποτελεσματική, προς όφελος των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελεσματική συνεργασία».

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ