Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-2

Με δύο προσωπικά γκολ του Λιονέλ Μέσι (2-0) απάντησε η Μπαρτσελόνα στο αντιποδόσφαιρο της Ρεάλ του Μουρίνιο και ετοιμάζεται για τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Η λύση στο αίνιγμα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ο Λασανά Ντιαρά στη θέση του τραυματία Σάμι Κεντίρα και αυτές στο διπλό αίνιγμα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ο Κάρλες Πουγιόλ σε θέση αριστερού μπακ και ο Σεϊντού Κεϊτά αντί του τραυματία Αντρές Ινιέστα. Κινήσεις από τον πάγκο που αποσκοπούσαν στο απόλυτο… τίποτα. Αυτό διαφάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου η Μπαρτσελόνα κυκλοφορούσε την μπάλα πίσω από τη σέντρα χωρίς διάθεση να την περάσει και η Ρεάλ αρνούνταν πεισματικά να πιέσει τους Καταλανούς για να πάρει την κατοχή. Πέρασαν περίπου 25 λεπτά μέχρι να συμβεί κάτι, οτιδήποτε και αυτό ουχί αγωνιστικό. Τα πολλά φάουλ έφεραν νεύρα και αυτά συρράξεις και διακοπές. Με εξαίρεση 2 φάσεις των γηπεδούχων, το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο δεν αντιπροσώπευε την ποιότητα των δύο ομάδων, παρά μόνο την έχθρα που τις χωρίζει.

Οι συμπαίκτες στην πρωταθλήτρια κόσμου έγιναν για ακόμα μία φορά μισητοί αντίπαλοι και τα φάουλ με τις διαμαρτυρίες πέρασαν το προσκήνιο και έκλεψαν τα φώτα από κάθετι αγωνιστικό. Ως αποτέλεσμα, το πρώτο 45λεπτο έκλεισε χωρίς άλλη σημαντική φάση και με highlight τη σύρραξη στη φυσούνα που επέφερε την αποβολή του αναπληρωματικού τερματοφύλακα των Καταλανών Χοσέ Πίντο.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με αλλαγή για τον Μουρίνιο, αφού αποφάσισε να κάνει πιο επιθετικό τον σχηματισμό του. Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ πέρασε στο ματς αντί του άφαντου Μεσούτ Οζίλ, ωστόσο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Μόνο κάποιες στημένες φάσεις δημιουργούσαν αναστάτωση στα καρέ του Βίκτορ Βαλδές. Η μεγαλύτερη, όμως, προκλήθηκε από τον πρωταγωνιστή των 2 προηγούμενων ντέρμπι, Πέπε. Αυτή τη φορά το αντιαθλητικό μαρκάρισμά του δεν πέρασε απαρατήρητο, τιμωρήθηκε με κόκκινη ως έπρεπε και συν αυτώ, η αντίδραση του Μουρίνιο σε αυτήν την αποβολή έφερε και τον 47χρονο τεχνικό εκτός αγώνα.

Με παίκτη και προπονητή… λιγότερο, η Ρεάλ αδυνατούσε να αντιδράσει. Εκτός των στημένων φάσεων, δεν μπορούσε να δημιουργήσει άλλον επιθετικό κίνδυνο, την ώρα που οι Καταλανοί άλλαζαν διαρκώς την μπάλα με το γνωστό στυλ, ψάχνοντας κενούς χώρους. Τους βρήκε ο Ιμπραχίμ Αφελάι στο 75′ (μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Πέδρο) και ο Μέσι, χωρίς να έχει ιδιαίτερη συμμετοχή στο ματς μέχρι εκείνο το σημείο, σκόραρε για 51η φορά φέτος και έδωσε καθοριστικό πλεονέκτημα στους “μπλαουγκράνα”. Οι αποκαμωμένοι “μερέγκες” απάντησαν με νέα αντιαθλητικά φάουλ, τα οποία δεν πτόησαν τους φιλοξενούμενους. Με νέο καρουζέλ μεταβιβάσεων ξόδεψαν κι άλλο χρόνο, μέχρι να έρθει ξανά ο Μέσι στο 87ο λεπτό και να σημειώσει το 179ο τέρμα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ξεπερνώντας στην 3η θέση όλων των εποχών τον Τζουζέπ Σαμιτιέρ. Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, που ουσιαστικά στέλνει την Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση.

*** Τα επεισόδια δεν έλειψαν ούτε μετά το τέλος του αγώνα. Οι διαιτητές αποχώρησαν υπό τη σκέπη ασπίδων των αστυνομικών για να προφυλαχθούν από τα αντικείμενα και τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Τσάμπι Αλόνσο αποβλήθηκε μετά τη λήξη του ματς.

Ρεάλ Μαδρίτης:Ικερ Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Αλβάρο Αρμπελόα, Ραούλ Αλμπιόλ, Ανχελ ντι Μαρία, Μεσούτ Οζίλ (46′ Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ), Τσάμπι Αλόνσο, Λασανά Ντιαρά, Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπαρτσελόνα:Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Αλβες, Γεράρδ Πικέ, Κάρλες Πουγιόλ, Σέρχιο Μπούσκετς, Σεϊντού Κεϊτά, Χαβιέρ Ματσεράνο, Τσάβι, Λιονέλ Μέσι, Νταβίντ Βίγια (89′ Σέρχι Γκόμεζ), Πέδρο (71′ Ιμπραχίμ Αφελάι)


Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ