Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ραχήλ Μακρή: “Όπου κατουρούν πολλοί μαζί, γίνεται ποτάμι”

«Η λαϊκή σοφία παρουσιάζει γλαφυρά τα προγραμματικά δομικά στοιχεία των υποτιθέμενων νέων πολιτικών δυνάμεων. Οι πράξεις τους αποκαλύπτουν ότι οι εξαγγελίες για νέα πολιτικά ήθη, η υποτιθέμενη διαφορετική πρόταση από την ‘’σαπίλα’’ που μας κυβερνά, το ανάθεμα όλου του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος από την εναλλακτική των υποτιθέμενων ανέντακτων, αποδεικνύονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες», αναφέρει σε δήλωσή της αναφορικά με την απόφαση των ΝΔ, Ελιάς και Ποταμιού να καταψηφίσουν στην Ευρωβουλή τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, η…
ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Η κ. Μακρή επισημαίνει ότι: «τους πολλούς της ΝΔ ακολουθούν για να διαπραγματευτούν την προίκα Ελιές και Ποτάμια. Το συμφέρον της χώρας δεν τους ενδιαφέρει. H εντολή του ελληνικού λαού δεν τους απασχολεί».

«Στο Ευρωκοινοβούλιο οι αντιπρόσωποι της Ελιάς και του Ποταμιού συντάθηκαν με την Νέα Δημοκρατία καταψηφίζοντας πρόταση για απόδοση γερμανικών αποζημιώσεων στη χώρα μας. Τα παραμύθια τελείωσαν, οι μάσκες πέφτουν. Το παλαιοκομματικό κατεστημένο όσα προπετάσματα καπνού και εάν χρησιμοποιεί δεν μπορεί να κρύψει ούτε την ύπαρξη του, ούτε τις επιδιώξεις του, ούτε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί» συμπληρώνει η βουλευτής Κοζάνης.

Καταλήγοντας η κ. Μακρή σημειώνει: «η πρόταση προς τον ελληνικό λαό είναι μια και ξεκάθαρη. Εγγραφή των γερμανικών υποχρεώσεων από αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο στον ελληνικό προϋπολογισμό και διεκδίκηση τους μέσω συγκεκριμένων νομικά ορθών, θεσμικών και πολιτικά αποτελεσματικών διαδικασιών που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές βάσει της διεθνούς πρακτικής. Όσο και εάν η Συγκυβέρνηση χρησιμοποιεί τεχνάσματα παραμονής στην εξουσία. Όσο και εάν το ξεπούλημα βαφτίζεται ‘’εθνική σωτηρία’’ τόσο οι έλληνες πολίτες θα αντιλαμβάνονται την πραγματική πολιτική τοποθέτηση αυτών που ζητούν την ψήφο τους».

Από το koutipandoras

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ