Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ραχήλ Μακρή: «Η Συγκυβέρνηση έχει καταστήσει τους Έλληνες πολίτες ανίκανους να καταναλώσουν έστω και τα βασικά αγαθά διαβίωσης»

Η Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή γιορτάζεται φέτος στη χώρα μας, εν μέσω αδυσώπητης οικονομικής κρίσης. Στην Ελλάδα του 2014, οι καταναλωτές δεν έχουν χρήματα ούτε για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Μανάδες ζητιανεύουν για να αγοράσουν γάλα στο παιδί τους, μαθητές λιποθυμούν στα σχολεία, καθώς οι γονείς τους αδυνατούν να τους προσφέρουν ακόμη και ένα κομμάτι ψωμί για κολατσιό ενώ έξω από τα συσσίτια των δήμων, εκατοντάδες συμπολίτες μας συνωστίζονται για ένα πιάτο φαΐ.
Κι ενώ πολλοί Έλληνες πολίτες αδυνατούν να προμηθευτούν ακόμη και τα προς το ζην, κυβέρνηση και τρόικα συνεχίζουν να παίζουν το θέατρο του μνημονιακού παραλόγου, έχοντας βάλει στο στόχαστρο το φρέσκο γάλα και το ελληνικό ελαιόλαδο, δύο εκ των βασικότερων ειδών πρώτης ανάγκης. Είδη, τα οποία δεν μπαίνουν πλέον σε δεκάδες ελληνικά σπίτια, γιατί πολλοί συνάνθρωποί μας δεν δύνανται να τα αγοράσουν.
Ο Έλληνας καταναλωτής, η άλλοτε σημαίνουσα οικονομική μονάδα, σήμερα δεν εξασφαλίζει πολλές φορές ούτε τον άρτο τον επιούσιο, αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη συνεχόμενη αύξηση των τιμών. Τα ποσοστά ρεκόρ της εγχώριας ανεργίας, η ραγδαία συρρίκνωση του εισοδήματός καθώς και το γεγονός ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες με τις υψηλότερες τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης στην Ευρώπη, προκαλούν κατακόρυφη πτώση της αγοραστικής του δύναμης.
Στη σημερινή «εποχή των ισχνών αγελάδων», ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή λαμβάνει χώρα υπό το μνημονιακό ζυγό. Οι πολίτες φυτοζωούν, την ώρα που η Κυβέρνηση – φερέφωνο της τρόικα και των ιδιωτικών συμφερόντων τους απομυζεί, για να παραδώσει «γη και ύδωρ» στους δανειστές.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ