Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ραγίζει καρδιές το γράμμα της Ηρακλειώτισας που βούτηξε στο κενό…

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης από τα δύο περιστατικά απόπειρας αυτοκτονίας που σημειώθηκαν χθες σε Ηράκλειο και Βιάννο.

Χωρίς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου η 54χρονη γυναίκα που χθες το πρωί βούτηξε στο κενό από τα τείχη στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία Ελευθερίας. Η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη αλλά κρίσιμη. Εχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στη λεκάνη και της έχουν δοθεί ήδη 10 μονάδες αίμα, ενώ οι ανάγκες παραμένουν.

Συγκλονίζει το γράμμα στον σύζυγό της…

Η γυναίκα που έκανε χθες τη “βουτιά” από τα Τείχη, είναι μία από τις εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις πολιτών, που η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. Μη μπορώντας να αντέξει άλλο, αποφάσισε να κάνει το απονενοημένο διάβημα, φροντίζοντας όμως να αφήσει πίσω της ένα τελευταίο γράμμα, απευθυνόμενη στον σύζυγο και την κόρη της:

“‘Αντρα μου, με τα 600 ευρώ που έχω να πληρώσεις το ΤΕΒΕ. Το ενοίκιο το πλήρωσα χθες. Πρόσεχε την κόρη μας. Να τη σπουδάσεις. Το πατρικό μου στο χωριό και η περιουσία μας, να πάει στην κόρη μας. Κόρη μου συγγνώμη, θέλω να καταλάβεις όταν μεγαλώσεις, πως ότι μου έδινε η ζωή όμορφο, μου το έπαιρνε πίσω. Συγγνώμη δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω τόση ταλαιπωρία, για ένα πιάτο φαγητό με αίμα”.

Καλύτερα ο 45χρονος

Στο μεταξύ στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου αλλά σε σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται και  ο 45χρονος  που χθες το πρωί προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, στο Βαχό της Βιάννου, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Σύμφωνα με τον Διοικητή ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Νίκο Χαριτάκη, που μίλησε στο ράδιο Κρήτη, ο άνδρας είναι καλύτερα στην υγεία του, και τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει από την εντατική

via

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ